tecrubeliiannee Bebek baş aşağı dönmüş durumda sık sık idrara çıkma problemi çabuk yorulma var zor kendimi taşıyorum sizin de böyle mi sanki ilk gebeligimde bu kadar erken yorulmamıştım ya da o zamanlar dinlenmeye fırsatım oluyordu bilmiyorum 😕
dygsss tecrubeliiannee bende 27 haftalağım cabuk yorulma, mide yanması, bel ağrısı ve ödemler başladı 😣
elmacini tecrubeliiannee çok yorgunum bende sürekli yatmak istiyorum uyku ve bazen bazen bebek canımı acıtıyor karnım çok geriliyor
sedamusa tecrubeliiannee ilk gebelik 27+3 sürekli halsizlik ve uyku hali var çalışıyorum 37 ye kadar da çalışacağım nasip olursa zor oluyor o yüzden 🤷🏻♀️
Esraa00 tecrubeliiannee bende 27+2 deyim Rahmimde baskı hissediyorum doktor normal diyo ama Ağrıyor yaaaa delircem
tecrubeliiannee Esraa00 bende de baskı ve kasılma var nst ye giricem öbür ay kontrolde orda belli olur
AvBurcu tecrubeliiannee aynı durumdayım. İlk gebeliğim çok daha rahattı. Bunda henüz 27. Haftamda yorgunluk, sık idrara çıkma… bir de dediğiniz gibi şimdi sorumluluklarımız daha fazla sonuçta bakmakla yükümlü olduğumuz ilk çocukluğumuzda var. Yani nasıl geçecek son haftalar merak ediyorum
tecrubeliiannee AvBurcu aynı benim de ben de doğunca napicam diye endiseleniyorum😔 kızım 3 buçuk yaşında çok dağıtıyor hep peşindeyim hiç dinlenemiyorun
minikkkk_patatessss tecrubeliiannee benim benim daha baş aşşağı dönmüş konumda değil ilk gebeliğim belkide ondandır sabırla bekliyorum
2bebek-41 tecrubeliiannee 26+3 um.benimde baş asagu dönmüş sık tuvalet ve sanki arada sertlesiyor gibi hareketler daha çok kayma sıyrılma gibi hazırlıklar devam ediyor :)