gizemm_ocal Cimcime30 şimdi emin olmak için bi test daha yaptım kesin bugün yumurtlama günüm herhalde ❤️
Cimcime30 gizemm_ocal kuzum yapıp yapıp kafanı karıştırma lütfen yumurtlama günün dedım kafanı karıştırma stres yapma nolur
gizemm_ocal @Nurellaaaaaaa1212 @Cimcime30 bugün de çatlama oldu galiba demi bu çatlama demek sanırım 💗
gizemm_ocal Nurellaaaaaaa1212 tamam çok teşekkürler canım sayende şu testleri anlayabilmeye başladım 😂
gizemm_ocal Nurellaaaaaaa1212 1 günde çatlama olması normal mii benim eskiden hep 2-3 gün pik kalırdı ilk kez böyle oldu
Begonvil15 Nurellaaaaaaa1212 merhaba ben reglden sonra hemen ovulasyon testine başlamadım başlayınca böyle olmuş laboquick test sizce bugün çatlamış mı
Nurellaaaaaaa1212 gizemm_ocal hahaha aslolan 1 gün. 1 günü geçince kiste dönme riski cok yüksek. Şanslıysak iki gün pik oluyor yüzden 60ı kiste dönüyor. Bence en güzeli 1 gün pik. Büyüdü ve çatladı tertemiz
gizemm_ocal Nurellaaaaaaa1212 oh çok sevindim yaa çok teşekkürler bana dua edin bende hamileler arasına katılıyım bu ay artıkkkk 💗😅
Nursotu Nurellaaaaaaa1212 benimde bu ay kiste dönmüş son adet başlangıcım 13 şubat geç yumurtladım 32. Gün kist erir demi ya bir zararı olmaz
Begonvil15 Nurellaaaaaaa1212 dün değerlendirdik bugün eşim nöbetçi yarın da değerlendirmeli miyim sizce teşekkür ederim bu arada
Nurellaaaaaaa1212 Nursotu erir aşkım adetinle atarsın hem önümüzdeki ay da düzene girer döngün iyi olur için sökülür
Nursotu Nurellaaaaaaa1212 çok gecikti yumurtlamam geç olduğu için ya iyi huylu dedi doktor inşallah adetle yok olur gider de bu ay sevinmiştim pil gördüm diye 🙁