gizemm_ocal Bu ay günde 1 klomen kullandırdı doktorum kontrol istemedi bende evde kendim takip ediyorum hep koyu çıkıyordu testlerim ama bugün sanki yumurtlama gibi düşündüm 24. Gün bugün. Böyle geç yumurtlama olur mu?
sutlukahve_ gizemm_ocal olabilir tabi 40.gun yumurtlama olan var işte geç döllenme de bu şekilde oluyor değerlendirin siz
Kubra_dara34 gizemm_ocal gebe de olabilir misin ben adete 4 gün kala ovulasyon testi ile öğrendim aynı bu şeklide koyuydu 5 haftalığım şuan
gizemm_ocal sutlukahve_ hamile kalma şansım var yani demi geç yumurtlasam bile? Sağolun içimi rahatlattınız 🙏🏻
Nursotu Mavipatik ilişki Hangi günler illa yumurtlama ve catlama günü mü olmalı bu ay pikten bir önceki gün çatlamadan bir önceki gün değerlendirebildik eşimin işi sebebiyle ☹️
gizemm_ocal Cimcime30 sağol canım sen anlıyosun bu testlerden ben bi anlayamadım ya 😂 teşekkür ederimm değerlendiriyim bugünü
gizemm_ocal Cimcime30 şimdi emin olmak için bi test daha yaptım kesin bugün yumurtlama günüm herhalde ❤️
5_erkek_annesi gizemm_ocal ben 22 ci günü yumurtladım herhangi bi yumurtalık sorunumda yok hamileyim şuan sizinde pik olmuş yumurtlama var