Rachelgreen94 Merhaba progestan iğneye bugün başladım. Kalçam çürümüş bile bacağıma hafif bir ağrı vuruyo ve iğne yeri acıyo. İlk günden böyleyse gebelikte 3 ay kullanacakmışım. Kullananlar yaşadıklarınızı tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim teşekkürler♥️
mrp2023 Rachelgreen94 ben göbekten olanını alıp yapıyordum 3.ayıma kadar o şekilde kullandım ama göbekten olanı devlet karşılamıyor ücretli almıştım
Gulbahcesi_ Rachelgreen94 merhaba benımde öyleydi sağolsun bir hemşire buzdolabına kolonya koy hep dursun dedi büyük pamuklardan al dök soğuk kolonyayı kalcana koy dursun bır saat hem morluk gececek hem kalcada olan sertlıkler gececelk dedı hergun aklıma geldıkce gun ıcınde bır kac kez yapıyorum cok faydasını gordum
Rachelgreen94 Aysenur_0046 iğne en garantisi dedi bana dr istersen fitilde veririm ama o kadar yol katettik bence iğne kullan dedi bilemiyorumki
Betulceeblog Rachelgreen94 Anladım hayırlısıyla güzel haberler alırsınız inşallah 😊 benimde 3 düşüğüm var da bir sonraki gebelikte progestan vereceğim dedi iğne nasıl merak ediyorum da ondan sordum. Nasıl oluyor iğne kendiniz mi yapıyorsunuz ?
Rachelgreen94 Betulceeblog çok teşekkür ederim hepimiz güzel haberler alalım inşallah♥️♥️ iğneyi sağlık ocağına gidip yaptırıyorum ben hemşire hemen odayaa alıp iki dkda yapıyor
Seyda5- Ben hem iğne hem fitil kullanıyorum göbekten vuruyorum benimde mor ama yapacak bir şey yok maalesef
Rachelgreen94 Seyda5- aynen yapacak bişey yok tabiki ama bir arkadaş yazmış hemşire kolonyalı pamuk ile biraz hafifletebilirsin acıyı demiş. Farklı tecrübelerle daha rahat atlatabiliriz süreçleri belki♥️♥️🌷🌷
ozge1001 Seyda5- ya kusura bakmazsanız bir şey sormak istiyorum fitil kullandıktan sonra 2 saat uzansam bile kalktığımda beyaz fitil kalıntıları iç çamaşırıma geçmiş oluyor sizde de oluyor mu
Gulbahcesi_ mrp2023 bende gobektenk aldım ama haftansonu kendım yapıyorum hafta ıcı saglık ocagına gıdıp kalçadan olanı vuruluyorum Ekstra fitil de kullanıyorum gunde uc kere
Rachelgreen94 Gulbahcesi_ aa süper denerim o zaman bunu çok teşekkür ederim o pamukla bastırıcak mıyım iğne yerine
Gulbahcesi_ Rachelgreen94 yok hayır avuc ıcı buyuklugunde pamugu koyuyorum ıc camasırını ustune cekıyorum tutsun dıye oyle bastırma yok
Sara_bebek Rachelgreen94 her iki hamileligimde 9 ay kullandim igne acitan iğnedir 5-6 gün iğnenin yeri aciyor topak şeklinde kaliyor sonra geciyor
Rachelgreen94 Sara_bebek iğne yeri dışında bacağa bele vuranlar oluyormuş o yüzden naya korkmuştum ama herkeste farklı olur tabi belirtiler
Ozgekiz Rachelgreen94 ben aylarca kullandım, ağır bir iğne ama sonucu bebise sağlıkla kavuşmak ise deger 🥹 artık iğne yapacak yerim kalmamıştı. İğne zamanı gelince ağlardım 🥹🥹 doğumdan çok sonra geçti yerleri de zaten… Ama hepsi geçiyor güzel anne 😊 bebişin ve senin iyiliğin icin
Gulbahcesi_ ozge1001 yarım saat uzanman yeterlı aslında cunku yarım saat ıcınde alacagını alıyormus hemsıreler oyle anlattı geri gelmeside normal parca halınde
OmerNfs ozge1001 fitilden sonra bana 15 dakika uzanma veriyordu doktorum onun haricinde ayağa kalkıyordum evet geriye geliyor fazlalıklar O da sorun değil zaten
9876 Rachelgreen94 benmde öyle hem fitil hem iğnem var iğneyi transfer öncesi 1 hafta her gün kullandım yürümekte zorlanıyordum transferden sonra 3 günde bire indirdi rahatladım geçti yani muhtemelen snein de öyle olur