2 gün önce randevum vardı 15 gün öncesinde zar zor buldum ikili tarama yapmak için biliyorsunuz ki İstanbul’da perinatolojide randevu bulmak çok çok zor neyse beni aradılar randevudan 1 gün öncesinde doktor kaynaklı iptal oldu diye hemen girdim mhrsye tekrar aynı hekimde 20 Mart (yarına randevu buldum) insallah tekrar iptal etmezler haftam da geçecek şuan 13+3 olduk. Benimde burda aynı hekime randevu alıp iptal edilen birileri çıkar illa ki diye düşünüyorum, bu arada ali çetine giden var mı memnun kaldınız mı

Melekmray geçen hafta salı günü hatta idrara sıkışık gittim bana boş olsun net göreyim dedi lavaboya gittim geldim böbreklerini göremedi 3 gün sonra tekrar çağırdı baktı ilgiliydi yani

Gizem1504 anladım kuzum çok soru sordum kusura bakma 😂 genel kontrollerinde hangi hastaneyi kullanıyorsun

Melekmray medipol esenleri düşünüyrm doğum olarak canım ama testleri devlette yaptırıyrm estağfurullah :)

Melekmray bende ona randevu aldım ama ilk gittiğimde renkli usg kızıl saçlı bir bayan doktor yaptı. Sonuçlarım çıktığında da başka bi doktor vardı yüzüme bile bakmadan odadan gönderdi