Deletedmom_808 Annebus yaa inşallah sağlıkla kucağımızada alırız inşallah 3 düşüğüm var inşallah buna bişey olmaz
bengiiyenilmez Seyda-06 evet regl olacağım sanıyordum hatta söktürücü ilaç alacaktım sabah kalkıp bi test yapayım kafam rahat olsun dedim çıkmayacağından çok emindim ama yanılmışım 2 çizgiyi görünce baya şaşırdım
Cesie Fatma2407 5.haftada görürsün keseyi son adet tarihini baz alıp hesaplanıyor zaten yani 16 şubattan itibaren
Fatma2407 Cesie demi zaten öğrendiğim de doktor 4+2 haftalık demişti pazartesi gel tekrar bakalım 1000 in üzerine çıktıysa değerin gözükür demişti
Cesie Fatma2407 genelde 1500-2000 üzeri olunca görüyorlar ama vajinal muayenede bu haftalarda görünür.üstten bakılırsa biraz daha sonra görünüyor
Annebus Deletedmom_808 bunu sağlıkla alın inşallah kucağınıza 😍 benimde 1 dış gebeliğim var 4 yıllık hasretimiz son buldu bu güzel haberle 🥹 hiç ummadığım anda nasip etti rabbim sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallahh
Deletedmom_808 Annebus amiinn amiinn ecmain 🤲🏻 inşallah bi gün buraya doğdu diye post açarız bizde 😊 canım dr seni tekrar ne zaman çağırdı
Annebus Deletedmom_808 amin inşallahh 😍 pazartesi kese göründü diğer hafta pazartesiye çağırdı aç karna gel dedi ( zaten oruç tutuyorum ) Bebek ve senin için yapılacak kan tahlilleri var dedi pazartesi tekrar gidicem ben sizin ki ne dedi
Deletedmom_808 Annebus bana 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için inşallah duyarım iğneye başlancak çünkü inşallah bu bebiş sağlıklı olur 🤲🏻 senin ilkmi
Annebus Deletedmom_808 benimde pazartesi kalp duyulmayabilir daha erken dedi kan tahlilleri için gidecem benim ilk olacak nasipse 4 yıl sonra nasip eden rabbime şükürler olsun 🥹 siz ne için iğne kullacaksınız
Deletedmom_808 Annebus Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende pıhtılaşma var o yüzden iğneye başlancak
Annebus Deletedmom_808 Aminn 🤲🏻 sende bende sağlıkla kalp atışlarını duyup sağlıkla büyütüp hayırla kucağımıza alalım inşallahhh 🥹😍
Fnurr8 Benimde sat 13 Şubat . Döngüyü 27 den saydığımda gecikmenin 4. Günü 461 le öğrendim dün aynı saate yine kan verdim 973 çıktı keseyi ne zaman görürüm acaba . Sat 13 olup gören var mı 🙈
RadyoaktifMom Fatma2407 1500-2000 de görünüyor kese daha geçtiğimiz cumartesi gördüm :) 🙏🏽🙏🏽🙏🏽💕 şimdi dua ederek kalbi bekliyorum haftaya cuma 🥳
RadyoaktifMom Basakparlar eğer kişi çok kilolu vs değilse 1500 de karından görünüyor kese belki de değişir :)