Umuteymen65 İstanbul Avrupa yakası Şişli’de prof.dr.atıl yüksel hocaya gittim 12 bin TL ödedim 1 buçuk saat inceleme yaptı 🫂
Perinatoloji
Medicalpark Florya 10bin demişti
Bht tema clinic 6700
Ben çam ve sakurada yaptırdım memnun kalmazsam özele gidecektim ama doktorum güzel ilgilendi
patili_kiz90 çam sakuradan nasıl randevu düşürebildiniz ya ben bulamıyorum 🥹
Umuteymen65 siz nerde oturuyorsunuz
Ben Karsin Kağızman ilçesinde buraya takılıp kaldık hicbirsey yok doğru dürüst hastane yok
Umuteymen65 6 binden başlıyor
Umuteymen65 esenler medipolde 4500 demişlerdie
@Umuteymen65 bursada ozel bi klinige sordum 4500 dediler ama haziran sonrasi zam gelicekmis baska yerlerde 5000 5500 10000 bile fiyat veren oldu saka gibi ilk bebekte 1000 tl yaptirmistim 2 sene once 2 senede bu kadar zam şok oldum
hemsireblog1 tanıdık vasıtası ile görünebildim bende. Uzun süre önce talep oluşturmuştum mhrs den ama gerçekten asla randevu gelmiyor çam sakurada.
Iğdır’da Abdülhamit Bozyiğit kliniği var 7 bin dedi
patili_kiz90 baya bekledim en sonunda hasekiden aldım ama orata tekrar gitmek istemiyorum. İkili tarama yaptırmıştım hasekide. Renkli usg yapan doktor iyiydi ama asistantı. Doktorun direk bakması imkansız oluyor neredeyse ya devletten
hemsireblog1 devlette tüm işler saçma ilerliyor maalesef. Yani kaç sefer uzman ya da Prof. doktora randevu aldım karşıma asistan çıktı hep. Uzun süre randevu kovalamakta sağlıklı değil hastalar açısından. Yakınen tanıdığım mesela kemoterapi alması gerekiyor değerleri yükselmiş ama bugün git yarın gel yapmışlar. Resmen sürünüyor insanlar