Rusapolat Aslanmomm benim hep alışveriş yaptığım yer burası göründüğü gibi geliyor hep 🫶🏻şükür ki ama yine de atarim tabi ki
Gamzeli_03 Rusapolat bu kadın duruşu çok sıkıntılı değişik kombinleri var tâbi zevk işi ama hiç tarzım değil
Rusapolat Gamzeli_03 valla yaklaşık bi 5-6 ürününü daha almışımdır. Hepsi de ayrı güzel duruyor bende ya 😂😂 bilemedim
Gamzeli_03 Rusapolat kadın değişik duruyor duruş da önemli tâbi tarz meselesi eşarp başta değil omuz da belde duruyor iyice tesettür den çıkardılar
Rusapolat Gamzeli_03 o konuda haklısın tabi ki. O tarz şeyleri ben kendim de alıp giymem zaten. Ama etekli takımları çok güzel gerçekten. 😂🫶🏻
Ozlemdemir Hilalmusab1 merhaba Cigit diye bir sayfa var ordan aldım hep alışveriş yapıyorum güzel ve uygun fiyatlı satış yapıyorlar. Bunlar ulaşmadı henüz elime. Hem instagram hesabı var hem Trendyol bu aldıklarım yok şuan ama birsürü başka model bulabilirsiniz
Ozlemdemir Hilalmusab1 bakın Trendyolda 300 TL’ye 50 tl indirim var kargo da ücretsiz zaten Bunları da ekstradan sonra kullansın diye küçük oğluma aldım 273 lira üç parça