kahvesever__ Ebru_ebru bende yurt dışındayım burda kimsemiz yok ama yinede bayramı yaşıyoruz hangi ülkedesiniz ?
Marsilyasabunu kahvesever__ erken doğum riski var canım geçen çıktım daha hastaneden eşimin ailesi farklı şehirde
kahvesever__ Zeynilll güzel günlerde giyin bende sevmiyorum hamilelik kıyafetlerini hiçte almadım çok gereksiz geliyor bana
Aslanmomm Rusapolat geldiginde fotoğraf atar mısınız 😂 merak ettim ben de bu tarz bisey istiyorum instagramdan aldınız heralde
Rusapolat Aslanmomm benim hep alışveriş yaptığım yer burası göründüğü gibi geliyor hep 🫶🏻şükür ki ama yine de atarim tabi ki
Ozlemdemir Hilalmusab1 merhaba Cigit diye bir sayfa var ordan aldım hep alışveriş yapıyorum güzel ve uygun fiyatlı satış yapıyorlar. Bunlar ulaşmadı henüz elime. Hem instagram hesabı var hem Trendyol bu aldıklarım yok şuan ama birsürü başka model bulabilirsiniz
Ozlemdemir Hilalmusab1 bakın Trendyolda 300 TL’ye 50 tl indirim var kargo da ücretsiz zaten Bunları da ekstradan sonra kullansın diye küçük oğluma aldım 273 lira üç parça