Girlinthesun Zeyomeroglu yumurtlama üzerinden kaç gün geçmişti canım? İnşallah vardır benim de testim seninki gibi aynı ben de gece yapıo sabah kalkınca incecik çizgi gördüm. Doktorun ne dedi peki?
ilknuri Zeyomeroglu benimde ilk böyleydi 3 4 gün sonrada net belli oldu gebeliğim geç döllenme olmuştu bndede
Zeyomeroglu Girlinthesun tam 19 gün gecti yumurtlamadan doktorum alt sınıra yakınsın cuma tekrar kan ver dedi, hamile miyimdir sizce
Girlinthesun Zeyomeroglu ayy inşallah hamilesindir kuzum benim de seninle aynı geceden yapmıştım sabah bi kalktım aynı seninki gibi❤️ ama ben bütün yorumları okudum genelde böyle çıkanlar hep hamile çıkmış canım inşallah hamileyizdir❤️ bana da haber ver
Girlinthesun Zeyomeroglu yok ben de bekliyorum biraz daha evde test yapıp koyulaşma takip edeceğim. Benim de bat bugündü
ilknuri Girlinthesun yumurtlamadan 17 gün sonra öğrenmiştim ama gelişimi olmadı kürtaj oldum şimdi çok şükür tekrar hamileyim
ilknuri Girlinthesun inşallah haftaya randevu aldım umarım bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım