Devran yavaş yavaş artacak 🥰 20. Haftaya doğru daha da hisseder olacaksınız.
Bebek hareketleri
Talentedmom şöyle karnınızın içinde devamlı oynuyor çok belli ediyor. Dışardan gözlemlenen sadece göbek titreşimim oluyor. Bende net vuruşlarını dışardan göremedim daha 🌸
patili_kiz90 bir an önce gelsin istiyorum 😀2.gebeliğim nedense daha heyecanlıyım
Talentedmom güzel bir duygu siz daha iyi bilirsiniz 🌸 bana Morel motive oluyor güzel kızım.
patili_kiz90 abisi de çok merak ediyor belki de onsan böyle oluyorum bilmiyorum ki
patili_kiz90 bende de detaylıda böyle oldu. Gerçi ben çiğköfte yemiştim öncesinde. Doktor kızdı hatta kızım bi rahat durmuyorsun diye 😂 şimdi de hareket etsin diye bekliyorum
Talentedmom merak etmeyen yok ki. Kime benzeyecek , nasıl bir şey olacak diye 😌
patili_kiz90 aynen ya 😀
Yaa mizlar hareketler neye benziyor benim 20 haftalık hissetmiyorum hiç randavuma 10 gün var daha içim içimi yiyor acaba iyi mi diye
Daha önce yaşamadığın benzetemeyeceğin bir hareketlilik oluyor içinde. Mesela benim durduk yere mesaneme çarpıyor anlık çişimi hissediyorum 😄 çok hızlı koşarsınızda kalbinizin çarpışını hissedersiniz ya aa evet kalbim burada dersiniz işte bebeğide hareket ettikçe hissediyorsunuz.
patili_kiz90 tamm da 20 haftamda dayım hissetmemek normal dimi
viyantnr ama bünyeye göre değişiyor bu durum. Yani 24nde hissedenler bile oluyormuş. Beklemekten başka çare yok. Sırt üstü uzanın arasıra. O zaman daha çok hissettiriyor
İnan bana onu da yapıyorum çikolata desen diyorum hatta ılık duş alıp öyle uzanıyorum