Ayguven61 @Gazell1gazel evet 2. çocuğuma hamileyim 24 haftalık ilk doğumumu farabide yapmıştım doğumhanesi kapandığı için fatihde yapacağım inşaallah duyduğum kadarıyla doğum ekibi felan iyiymiş yani bana özele o kadar para vermek saçma geliyor yine sizin bileceğiniz tabiki ama söylediğim 2 doktordanda memnunum giderseniz ne demek istediğimi anlarsınız zaten 😊
dilaraaydinn Gatih devlette Nurefşan Günal’a gidiyprum kontrole, çok nazik ve güler yüzlü bi kadın, ilgisinden çok memnun kaldım devlet hastanesinden hiç beklemezdim 😂 Doğumu ben de bilmiyorum araştırıyorum oraya mı gitsem diye
Gazell1gazel dilaraaydinn nurefşan güneli söyleyen ikinci kişi oldunuz gerçekten iyi demek ki onu bir deneyeceğim hangimiz güzel bir yer bulursa birbirimizi bilgilendirelim inşallah en sağlıklı en hayırlı ve en ucuzuyla atlatırız 😄artık hayat şartları çok zorluyor gerçekten insanı
Gazell1gazel Ayguven61 yaa ee peki doğum yapacakları nereye yönlendiriyorlar hastalara bilgi veriyorlar mı o konuda
Ayguven61 @Gazell1gazel Ben arkadaşımdan öğrenmiştim doktorum bununla alakalı bir bilgi vermedi daha ama ilerleyen haftalarda bence verir son haftalarda doğumhaneye kontrole felan gidiliyor çünkü
Gazell1gazel Ayguven61 en son ne zaman gittiniz nurefşan günala acaba çünkü hep bakıyorum randevusu yok ve googleden bakınca İstanbul Fatih’te görünüyor
Gazell1gazel bulutsm orada Büşra budak varmış ondan da çok memnun olan var onunla ilgili bilgisi olan var mı ?
Ayguven61 @Gazell1gazel ben en son 28 şubatta gitmiştim kontrole ama annem geçen hafta patoloji sonucu için gitmişti ordaymış ama e nabızdan talep oluşturun isterseniz randevu açıldığı zaman mesaj gelir zaten size
Damla_g28 Gazell1gazel bende gebzedeyim farabide murat mengüllü oğlu Fatih’te de Ayhan turkmene gittim ama değiştirdim şuan Canan sabuncu var yeni geldi onun takibindeyim çok tatlı bı doktor ☺️
Eylulasyamom Damla_g28 Murat mengüllüoğlu 2013-2014 de medicaldeydi doğum takibimi o yaptı çokta memnundum 2 gebelik dusunmeye başladığımda farabıde olduğunu gördüm ve gıttım asla özelde kı ılgısıyle devlettekı ılgısı asla aynı degıl ruhu gıtmıs gıbı geldı dahada gıtmedım
prensesafra1_ Damla_g28 Canan sabuncu nasıl doktor memnun musunuz? İlk defa gideceğim de ikili tarama için endişeliyim biraz☺️
Htc03003 Gazell1gazel ben gidiyordum büşra hanıma çok iyi doktordu ama gebze yeni medicale geçti bende ayşenur hanımla devam ediyorum şuan
bulutsm Sznbb sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah nerede oturuyorsunuz acaba yakınsak ve çalışmıyorsanız yürüyüş felan planlayabiliriz🥰