Gazell1gazel Merhaba hanımlar,hayırlı geceler diliyorum. Benimde bir sorum olacak,Darıca, Gebze’de bilinen iyi bir doktor var mı? Öncelik devlet hastanesi ama özel hastane önerisi de alabilirim. Bilgisi olan yazabilir mi acaba.
Serrasmsk Gazell1gazel burada 2 Dr deneyimledim biri yuzyil hastanesi Yüksel ışık gittim ve bir daha asla bu adama gitmem diyerek çıktım hastane zaten dandik doktor da çok moral bozan ilgisiz bir insan
Serrasmsk Gazell1gazel şuan darıca büyük anadolu hastanesine gidiyorum yuşa abay a 3 kere görüştük hep olumlu ve ilgili bir doktor dogumum 5 6 hafta sonra ve onunla devam edeceğim birde hastane geçen sene haziran di galiba açılmış çok iyi bütün çalışanlar iyi ve teknoloji hijyen çok önemliydi. Farkli bölümlere de muayene oldum ve ben söylemeden yusa hanım hemen doktoruma ulaşıp hastaligimla ilgili bilgi alıp yol izledi tavsiye ediyorum
obiranne3 Gazell1gazel doğum yapıcaksan ne darıca ne fatih. kocaeli şehir hastanesinde yap. hijen açısından olsun doktorların ilgisi açısından olsun kocaeli şehir hastanesinin özelden hiiiç bir farkı yok
Ayguven61 @"Gazell1gazel hayırlı geceler darıca farabi hastahenesinde Gülçin Güner Altınışık gebze fatih devlet hastahanesinde Nurefşan Günal iki doktordanda çok memnunum güleryüzlü ve ilgililer tavsiye ederim kesinlikle 😊
Gazell1gazel Ayguven61 sizde hamile misiniz yoksa doğum yaptınız mı ?hijyen açısından nasıl peki iki hastane yani doğum yapılır mı orada yoksa doğum için özeli mi tercih etmeliyim? O kadar bilgisizim ki bu konuda yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.
Gazell1gazel Ayguven61 en son ne zaman gittiniz nurefşan günala acaba çünkü hep bakıyorum randevusu yok ve googleden bakınca İstanbul Fatih’te görünüyor
Gazell1gazel Serrasmsk bende 10 haftalığım ve bir öneri üzerine bir kere büyük Anadolu hastanesine ayşenur çümen akbaşa gittim ilk defa gittiğim için tam olarak bir şey diyemem ama ilk deneyim olarak iyi bir doktora benziyor dediğiniz gibi yeni açıldığı için temiz ve hijyen görünüyor ama doğum paketi olarak çok fazla söylediler bize biraz fazla geldiği için en azından doğuma kadar kontrollere devlete gitsem iyi olur diye düşündüm ama hala bilemiyorum
Scintilla Serrasmsk merhaba Yuşa hanım telefon numarası paylaşıyor mu ve gece doğuma geliyor mu bilginiz var mı
Serrasmsk Gazell1gazel ben istanbul dan taşındım orda özel takipliydim burda da oyle devam ettim riskliyim çünkü. Bence deneyin bir sey olmaz ikisini de ama detaylı yi kesin özelde perinatoloji ye yaptırın paket fiyatı yüksek ben almadım sadece doğum ödeyeceğim çok bir şeyim kalmadı çünkü
Gazell1gazel Serrasmsk çok teşekkür ediyorum. Rabbim sağlıkla, sıhhatle, kolaylıkla evladını kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
obiranne3 Gazell1gazel Farabi çöp, yne fatih bi minik tık iyi. ama özelden farkı olmasın istyosan şehir hastanesi.
poyrazmom_ Gazell1gazel rica ederim canım kötü yorumu yok hiçbiyerde doktor da çok ilgili başından beri gidiyorum 37. Haftadayım
Kubrasrlozd Gazell1gazel devlet hastanesi istiyorsanız Fatih devlet hastanesi Ümmügülsüm Kuyucu derim . Özeldeyken doktorumdu ilk bebeğimin. Çok iyi bilgili naif biridir.