Akşam 9 da altıma yaptım sandım, üzerimi değiştirdim. Tekrar ıslandı. En son kanlı şekilde gelince su olduğunu anladım. Hastaneye geldik kontrol ettiler açıklık yok. Suyum azalmış.Yatış yapıldı. 1 buçuk saattir yatıyorum. Adet sancısı gibi bir ağrım var. Korkuyorum, süreç nasıl oluyor acaba bu durumu yaşayan var mı

Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş 🌸 ben suni aldım çok zor du sizin kendi sanciniz olursa güzel olur inş iyi düşünün ve kendinize güvenin

Elifcelk Ay inşallah olur ama olması için de henüz bir şey yap denmedi. Yatıyorum 2 saattir. Nst ye bağladılar

Zeynep2525 siz yapın benide odaya atıp arada nst kontrolü yapıp gidiyorlar di kendim sıcak duşa girdim plates topu istedim ki çok faydası oldu oda içinde sürekli yürüdüm oturup kalkma hareketi filn onlara söyleyin kalkmak istiyorum diye ve yapın

Elifcelk Evet yaptım 😍😍ama sezeryan oldu. Rahim yukarıdaymış ve bebek uygun pozisyonda değilmiş. Sancı çektikten sonra sabah 10 gibi sezeryana aldılar. Miniğimizle kavuştuk ❤️

ceyda_bozkurt0 Evet yaptım😍ama sezeryan oldu. Rahim yukarıdaymış ve bebek uygun pozisyonda değilmiş. Sancı çektikten sonra sabah 10 gibi sezeryana aldılar. Miniğimizle kavuştuk ❤️❤️

Zeynep2525 benim de ilk suyum gelmişti 😊 sonrası kasılma, doğum şeklinde ilerledi. Ama benim acilmam 4 cmdi, serklaj vardı, aldılar 2 cmdi direkt zaten…

Elifcelk epidural aldınız mı ? Herkes suniye zor diyor zor diyenler epidural almıyor mu acaba

Zeynep2525 bende Bilkent’te takipliyim tecrübelerinizi paylaşır mısınız eşiniz refakatçi kalabildi mi süreç nasıl ilerledi ebeler nasıldı hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz 🥰

ceyda_bozkurt0 teşekkür ederim öncelikle😊 ebeler ve diğer personel gayet iyiydi. Eşim sancı çektiğim sırada benimleydi. Sancı odaları tek kişilik ve istediğin kişiyi alabiliyorsunuz. Serviste 2 kişilik oda oldu şansımıza. Eşim değil annem kalıyor yanımda

Asdfgh122 devlet olduğu için vermiyor lar yani korkutmak istemem doğum gerçekten zor değil fakat sancılar çok kötü 18 saat çektim çok zordu