Rusapolat Kızlar şuan 5+3 haftalık hamileyim. Daha önce yerleşme kanaması falan görmedim. Bugün kahverengi lekelenmem var. Acaba yerleşme kanaması mıdır? Yoksa bu haftada yerleşme kanaması olmaz mı ? Acile gitmeli miyim ?
Katya1 Rusapolat görünmekte fayda var önlemini alırlar en azından, bnmde 5 haftamda kahverengi lekelenmem başlamıştı bugun 7 hafta olduk günde 3 kere progestan kullanmama rağmen hala arada geliyor leke. Sabah kontrolm var inş herşey yolundadır
Burcak61 Rusapolat 5+5 deyim akşam üzeri minik bi lekelenmem oldu doktora gittim hemen bi problem yok dedi
Rusapolat cerengeredeli onu biliyorum da işte hiç yerleşme kanaması adı altında bişeyim de olmadı. Kese de gördüm geçen cuma acaba dedim yerleşme mi çünkü kahverengi
melikedelibas @Rusapolat benimde olmustu 5 haftalikken yerlesme kanamasi dedi progestana basladi doktor vajinal kullaniyorum bidaha olmadi ama tedbir amacli kullan dedi sabah aksam
Rusapolat melikedelibas şimdi bende geldim acildeyim. Doktoru bekliyorum. Öncesinde 20 haftalık kaybım var o yüzden hamileliğim de riskli. Bilmiyorum artık hayırlısı
melikedelibas @Rusapolat icini ferah tut onceki kaybinida soyle bizede haber ver kuzum saglikla dogsun bebislerimiz
Rusapolat melikedelibas şimdi çıktık. Bir yerden sızıntı olmuştur kanama alanı görünmüyor kesen haftanla uyumlu dedi. Bebişte göründü. 🤭 progestan yazdı . Sabah akşam fitil olarak kullan dedi. İlişki ağır kaldırmak yok yatacaksın biraz dedi
Burcak61 Rusapolat ben de gittim hemen buraya yazdıktan sonra Progestan verdi ama bi problem yok dedi hatta bebeği bile gördü kesenin içinde
Rusapolat Burcak61 bende şimdi çıktım. Bizim bebişte kesede göründü 🥹 kanama alanı yok progestan yazdı yatacaksın dedi