Tuba2144 Ananasin zararlı olduğunu bilmeden yarım tane yedim bı oturuşta ama burda hep zararlı olduğunu yazmışlar korktum şuan bilgisi olan var mı? 19+3 haftalık şuan 😰
ipekveatlas Tuba2144 yok ya hic bisey olucağını sanmıyorum ben de yiyorum bence abartılıyo bu yiyecek konusu. öyle olsaydı doğuramayan tüm kadınlar ananas hurma vs yiyip hemen doğururlardı🤭
Ben-Hurem-Sultan Tuba2144 Ciğerde yasakmış ama ben pazar günü gayet yedim 2 şişe yakın. Bence çok abartınca sıkıntı. Yani tutupta 3-4 tane ananas yemediyseniz.
MhysaTheGreat Tuba2144 sık sık bu kadar yemiyorsanız çok sıkıntı olacağını sanmıyorum kendinizi biraz gözlemleyin doğuma yakın yiyenler için de tek sefer yedik hadi hoop doğurduk gibi değilde örneğin işte diyelim 37. Haftadan sonra her gün gibi gibi yenirse hurmadır ananastır etki ediyor mesela şu an günde 1 hurma yemek zararlı değil ama doğum yaklaşıyor kolay olsun istiyorsanız günde en az 4-8 arası hurma yemek gerekiyor gibi
Edanurylm Tuba2144 ben sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü 7-8 haftalıkken ananas yedim bir tane tüm olarak nerden bakarsan sürekli ananas suyu içtim çünkü böyle yasak oldugunu bilmiyordum çok şükür bir sikinti olmadı şu an 36+1 haftalık oldum
Tuba2144 Ben-Hurem-Sultan ya valla yarım adet yedim bütün ananastan sonra okuyunc atedirgin oldum hiç bilmiyordum
Ben-Hurem-Sultan Tuba2144 ee o zaman. Hiç tereddüt etmeyin. Aşırıya kaçmadığınız müddetçe sıkıntı yok
Opmiyimgebeyim Ciğer de yedim, ananas da, çiğkçfte de, sucuk da. Hatta ananası ben de bi oturuşda yarım yiyorum. Bu kadar pimpiriğe gerek olduğunu sanmıyorum. Afiyet olsun yarasın
Tuba2144 Opmiyimgebeyim ilk defa yedim bende yorumlar burda bambaşka yere götürüyor insanı kafasını inşallah bende de sorun olmaz canim
Mommywolf Böyle bişeyleri yeme içmeyle şak diye doğum başlamaz yada bebeğe her hangi bir zararı olmaz. En açılmayı kolaylaştıran hurmayı bile 36-37 de başlayıp hergün yemek gerekiyor ki hereke etki de etmiyor. O yüzden korkmayın yarım ananasın ne zararı olabilir. Şifa olsun inşaallah 😊
Ysfansi Tuba2144 sen yine yarım demişsin ben hamile olduğumu bilmeden önce adet görürüm belki diye günde nerdeyse 1 tane bütün ananas yiyordum ve bu yemeden en fazla 2 gün içinde hamile kaldığımı ve 1 aylık olduğunu öğrendim Başka bende çok korktum ama şükür birşey olmadı şuan 13 haftalık olduk ☺️
tansugl37 Tuba2144 35 haftalık gebeyim şimdiye kadar toplam 3 bütün ananas yemişimdir. Bir oturuşa yarısını yiyorum. Bişey de olmadı merak etme