RRrrrrrrr8 gün önceGönderi #1 Salı, 18 Mart 2025 19:51Merhabalar bebek makat pozisyonunda olsa bile çatı muayenesi yapılıyor mu bilgisi olan var mı acaba
Musemma068 gün önceGönderi #3 Salı, 18 Mart 2025 20:59Rrrrrrrr çatı muayenesini her hastane yada her doktor yapmıyor ben devlet hastanesinde doğum yaptım hiç çatı muayenesi yapılmadı yapmıyorlarmış 41+1 de suni sancıyla doğum yaptım
RRrrrrrrr8 gün önceGönderi #4 Salı, 18 Mart 2025 21:23Musemma06 doktorum da bahsetmedi ama yapılma ihtimaline karşı bir düşündüm çünkü bebeğim başından beri makat pozisyonunda. Teşekkür ediyorum 🌸
Rrrrrrrr Merhabalar bebek makat pozisyonunda olsa bile çatı muayenesi yapılıyor mu bilgisi olan var mı acaba
Musemma06 Rrrrrrrr çatı muayenesini her hastane yada her doktor yapmıyor ben devlet hastanesinde doğum yaptım hiç çatı muayenesi yapılmadı yapmıyorlarmış 41+1 de suni sancıyla doğum yaptım
Rrrrrrrr Musemma06 doktorum da bahsetmedi ama yapılma ihtimaline karşı bir düşündüm çünkü bebeğim başından beri makat pozisyonunda. Teşekkür ediyorum 🌸