• Gebelik
  • Bir bakar mısınız Kese boş

Gulsenbck 18 şubatta ilişkiye girdik 10 gün sonra test yaptım pozitif kanda da çıktı ama doktorlar son adet tarihini baz aldıkları için 6hafta 5 günlük diyorlar ondan görünmemiş olabilir mi :(

Deniz2953
    18 şubatta ilişkiye girdik 10 gün sonra test yaptım pozitif kanda da çıktı ama doktorlar son adet tarihini baz aldıkları için 6hafta 5 günlük diyorlar ondan görünmemiş olabilir mi :(

Betussduru 9 haftaya kadar normal geç döllenme oluyor bende yumurtlamadan 10 gün sonra öğrendim 8 haftayı geçiyordu vajinal ultrason ile görüldü karından, gözükmüyordu bebeğim hep, geriden geliyordu sonra yakaladı haftasını stres yapmayın inşallah sizinde vardır

dilaradoyan, başlığı Bir bakar mısınız Kese boş olarak değiştirdi.

Betussduru geç döllenme olabilir bende 6+1de gittim kes boştu 1 hafta sonra çağırdı o zaman duyduk kalp atışını ilk hamileliğimde 6+1de hem kese hem kalp atışını duymuştuk hepsi bir olmuyomuş

Betussduru canım benim bende iki gebeliğimde de aynısı oldu 6+4 de gittiğimde yoktu kese boştu hatta doktor sağlıksız gebelik dedi 8 +3 de gidince bebeğide gördüm kalp atışını da duydum şimdi ikinciye hamileyim bunda da aynısı oldu 6 haftalıkken kese boştu hatta betam bile çok düşüktü 8. Haftada gördüm şuan 15 haftalık hamileyim allahtan ümidini kesme herşey olacağına varır

Betussduru içini rahat tut ben 9.haftada kalp atışını duydum 8.haftada boş kese olmadığını öğrendik belki geç döllenme olabilir

Betussduru düşük yaptığım zaman kese boştu ama şimdi iki aylık hamileyim kesenin içinde embriyo bebek yani 6. Haftası biterken gösterdi tutmazssa da üzülme bu dönemde hala geliştiği için beslenmene dikkat et daha çabuk büyür

Betussduru banada boş gebelik dedi bi doktor ordan çıkıp başka doktora gittim onun ultrasonunda göründü eğer varsa bir dahaki kontrolde yine gözükmezse başka doktora da gidin