Kızlar şuan 39+3 teyim nisan gelmedi bebek bas asagı ama kanala inmedi hiçbir açıklık yok sancı yok 🥺 persembe günü tekrar kontrole gideceğim doktor 41 e kadar bekleriz istersen dedi ama hiç gelecek gibi durmuyor. Bu durumda kanala inmeden suni veriliyor mu bilginiz var mi? Suni sancı alsam bile sezeryan olma ihtimalim fazla mi acaba. Direkt sezaryen seçeneğim de var ama ne yapacağım bilmiyorm 😑
Kanala inmeyen bebeğe suni sanci verilir mi ?
NurBozdag 43 e 2 kala kanalda olmayan bebeğimi suni sancı alarak toplam 5 saatte doğurdum
crazyymom anladım teşekkür ederim umarım kendi sancim ile olur korkuyorum diğer türlü.
Mrvsmt2502 ben 43 e kadar bekleyemem iyi cesaret etmişsiniz helal olsun. Doktorum da normal için 41 son dedi riske girmeye gerek yok dedi bakalım ne olursa.
NurBozdag daha vaktiniz var bence biraz daha bekleyin. Bebeğiniz kendi geleceği zamanı seçsin :)
Greenmomy şuan beklemedeyiz bakalım inşallah tez zamanda gelir :)
crazyymom âmin inşallah hepimizin gönlüne göre olsun 🌸
NurBozdag eltim Bebeği yukardaydı açılma vardı suni sancı verildi doğum olmayınca sezaryen oldu 2 nci doğum uydu
1_Pandackk ne kadar süre o sanayiciyi çekti acaba bende bundan korkuyorum sancıyı çekip sonunda sezeryan olmaktan.
NurBozdag sancısı yoktu sadece açılma vardi sabah gitti yatış verildi pilates topu basamak in çık yaptik suni sancı verildi 2,3 saat sancı çekti bende suni sancı ile doğum yaptim sadece 2 saat cok sık sancı değil yavaş yavaş geliyor sancilar rabbim bir avazda kurtarsın inşallah sağlıcakla kucağına alırsın 🤍
Ben 39+6 haftalıkken 2 santimlik açılmam vardı Ancak bebek doğum kanalına inmemişti suni doğumla başlatmak üzere hastaneye gittim Ancak o gün kendiliğinden Sancılarım da başlamıştı çatala çıkmak üzereyken bile bebek tam anlamıyla kanalda değildi 3 saat içinde falan doğurdum ama yine yani hastanenin merdivenlerini inip çıkıyordum sürekli hiç yerimde durmuyordum bir de pilates topumu götürmüştüm sürekli onun üzerinde zıplıyordum bir de sürekli squat yapıyordum sabah 8′de hastaneye girdim 40 dakika neredeyse ardından çatala çıkana kadar sürekli hareket halindeydim benim bebeğim iriydi de 54 santim 3 kilo 950 gramdı
1_Pandackk Aminn çok teşekkür ederim 1🌸
DilanArslanSahin bende acilma sanci belirti hicbirsey yok. Sabah gidecegim bakalim ne önerecek doktor dua edin bana :(
Marryy ya bende cumartesi 40 olucam 41 kadar beklicez. Gelmezse sezeryan mi olmalıyım suni mi almayım bilmiyorm çok zor mu?
Marryy bende aynı korku icindeydim yarına gun aldım bu bekleyiş çok zor gerçekten.