Kanala inmeyen bebeğe suni sanci verilir mi ?
Mervemth bende belirsizloge dayanamadim yarina gun aldım dua edin bana 🥺🌸
Sunss evet 21 mart günü aldım bebeğimi kucağıma isteğe bağlı sezeryan oldum 🥺 darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah 🌸
NurBozdag bizde 38+4 üz. Bebiş bir haftan önde kilo olarak. Bayram sonrasına 4 kiloyu geçeceğini tahmin ediyor doktor. Bayram sonrası sezenyan yapmamak için bu hafta çarşamba günü yatış yaptırıp suni sancı ile normal doğum yaptırmayı denicek. Eğer olmaz ise sezaryen. Yani 38+6 da suni sancı verilecek bana inşallah🙃
1gebeshanim rabbim yardımcınız Olsun her ikiside zor kadın olmak başlı başına zor 🥺
Sunss süreç sorunsunsuzdu hastane ilgisi güzeldi hemşireler vs. Çok ilgiliydi. Ama ben ameliyattan sonra çok kötü oldum düşündüğümden daha zor bir süreçmis yada ben dayamaksizdim bilmiyorm 4. Gün oldu bugün hala tek başıma yataktan kalkamıyorum oturamıyorum ameliyat yerim yanıyor ağrıyor vs. Tamamen acı eşiği ile ilgili bence ben pişman oldum sezeryan olduğum için 🥺 ama hastane çok ilgiliydi o ayri
NurBozdag yaa çok geçmiş olsun ağrı kesiciler etki etmedi mi acaba karna bastırma olayı falan çoğu anestezi etkisi geçmeden yapılıyormuş mesela sizde öyle olmadı mı. Ben de üç dört haftaya çatı muayenesi olacağım doktorla görüştüm bir kaç gün önce epidural için anestezi uzmanı 25 bin istiyormuş galiba ama belli değil gibi konuştu ama inanılmaz bir şey fahiş bir fiyat artı olarak doğum ücretine yani. Her yerde 3 -5 bin arası ne yapacağım bende bilmiyorum bakalım kontrolde belli olur net bir şekilde.
Sunss sanırım benim bunyem kaldırmadı. Karına 2 saat kadar torba koydular 3. Saat gibi gelip hafif bir baskı yaptılar ama hissedikiyordu gayet ben zorlandım. 25 bin çok gerçekten bence epidural almayın bile kendi sancinizi karşılayın sağlıkla kucağınıza alın.
NurBozdag ya ben 40 haftaya kadar beklemem bebek kaka yapıyor kaç defa başıma geldi 38 dem 39+3-4 e geçince çocuklar hep kakasını yapmıştı benim 3. Çocuğumu 38*5 de aldılar sezaryenle bu son çocuğumu da öyle yapacam 38-5 39+1 gibi beklemicem