bulutsm Bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı ya geceleri bölük bölük uyuyorum sürekli uyanıyorum magnezyum eksikliğim var yüksek ihtimalle Sizin kullandığınız magnezyum takviyeleri neler acaba?
GizemHamza34 bulutsm aynı sorun bende var magmezyuma başladım daha 14 haftalığım oğlum da 30 haftadan sonra başlamıştı 🤦🏻♀️
Edafmo bulutsm bana Doktorum kemik ağrılarım için verdi ocean kullanıyorum ama uykuma bi etkisi olmadı
sedamusa bulutsm magremissio kullanıyorum günde iki tane ilk zamanlar geceleri çok kramp giriyordu şuan biraz rahatım
Meryem_mm bulutsm 34+5gunluk gebeyim bende öyleyim uyuyamıyorum.magvital kullanıyorum bazen günlük ekstra da soda içiyorum.101de avova adlı magnezyum yüksek soda var bulabilirseniz tavsiye ederim.
Sukihana bulutsm Hamişken ben de sık uyanırdım genelde tuvalete kalkardım tabi. Magnezyum takviyesini de magvital kullanmıştım.
Yaseminkayaa Yani bende uyuyamıyorum ama magnezyum eksikliğinden olacağını hiç düşünmemiştim hafta ilerledikçe uyumalar azalır normal de
bulutsm Edafmo kemik ağrılarım yok çok şükür ama kramplar başlayacak yine sanırım kasılıyor 2 gündür bacaklarım
bulutsm sedamusa kramplar bende eskiden vardı gebelik öncesi kullanmıştım şimdi sanırım yeniden başlayacak kasılıyor bacaklarım kötü oluyor maalesef başlasammı o yüzden diye düşünüyorum
GizemHamza34 bulutsm magnimorplus canım ilk magvital verdi suda hala mide bulantısı yaşadığım için içemedim şimdi hap formunda
bulutsm Eylley hiç bilmiyorum ondan mı kaynaklı bende de aynısını oluyor kollarımda feci uyuşuyor hatta🙁