HalimeK_ Kızlarr oğluşa isim düşünüyorum , güzel anlamlı isim önerirseniz sevinirim , Altay ve Yağız hoşuma gidiyor ama sizce nasıl ? eşim Altay olsun diyor ben kararsız kaldım ###erkekbebekisimleri
Edafmo HalimeK_ oğlum oluyor adına Yaman karar verdik😌 Ahlas Atlas Egemen Çağın Çağan Kıvanç Sarp Ertuğ Bertuğ Listemizde olan isimleedi. Sizde de Yağız bence güzel❤
zlemceylan HalimeK_ oğlum oluyor ismine karar verdik göktuğ Alp 🥰 Ama Yağız, Mete, Kayra, Kerem bu isimlerde çok hoşumuza gidiyordu 😍
cennetmelegininannesi HalimeK_ benim hayalim kızıma uyumlu olsun diye doruk onun dışında Tuğkan, Erim, Emir, Çınar ve Ege isimlerini çok seviyorum bu arada hamile falan değilim
Meyracukurmaraz Bizim daha cinsiyetimiz belli değil ama ben rüyamda egemen koyduğumu gördüm eğer erkek olursa egemen düşünüyoruz anlamı bağımsız, bilgili,görgülü kişi
HalimeK_ Edafmo kız bebek sanıyorduk biz ismi Mira olcaktı Erkekmiş ve erkeğe isim seçmek daha zormuşş inşAllah doğmadan karar veririz 😂
Turuncubebik Edafmo bende en çok yaman düşünüyorum ama bi yandan da içime sinmiyor birqz kulağa sallamasyon geliyor diyenler oldu etkilendim biraz siz nasıl tepkiler aldınız? Başka da hiçbi isim bulamıyorum hep aynı isimler ortada ya erkek ismi vok zor kızımın adıda mercan
GirlandBoy_Mom HalimeK_ benimde oğlum olıyor ismini ayaz koyduk 💙ama yağız ve aras da hoş isimler bence😊