[silindi] 11255 anlamı güzelmiş ben de ferayı ilk defa duydum belki ilerde kullanımı sıklaşır ama şuan kimsede duymadım
Asyasel1720 Eliffbaby ben çok severek koydum ismini çok kullanılan bir isim değil mesela Asel isminde çok çocuk var
Nrhnyc [silindi] kızımın ismi Zeynep Huma ikinci kızıma hamileyim bizde henüz karar vermedik Beğendiğim isimler. Efnan ,Asel, Hafsa , Duha, Hifa, Ela, Mina
aycali QueenMommy merhaba doğum ne zaman acaba bizde aynı isime karar vermiştik burada görünce hoşuma gitti sormak istedim 🥰
QueenMommy aycali sezeryan olucagım için birde 2. Cocuk 38. Haftada alıcak doktorum haziran sknu yada temmuz bası gibi olucak doğumum
Ozdmrkbraa [silindi] cinsiyetimiz belli değil ama eşim kız olursa sena olsun istiyor bende o zaman Elif Sena olsun dedim çok naif geliyor 🌸
yagmur3961 [silindi] su an 14+2 haftayım, henüz cinsiyetimiz belli değil. Eğer kızımız olursa adını Zeynep Aden koyacağız. Sizlere de fikir olsun 💞
Efendininannesi QueenMommy aynen öyle çokta modern isimler sevmiyorum açıkçası anlamını çok seviyorum naif ve kibar geliyo 🌸
Meltem5316 Merhaba şuan bebeğim çok küçük 7+3 ama ben şimdiden isim belirlemek istiyorum Erkek olursa ismi hazır ama kız olursa Duru Güneş düşünüyorum
Gulfemesat [silindi] benımde bir kızım var ismi Gökçen 🌸 İkinci kızımı bekliyoruz şimdi oda Tomris olcak🌸
Sureyya-2626 [silindi] ben yıllardır Süreyya istiyordum kızım olursa diye şimdi hamileyim %70 kız denildi Süreyya koyucamm 💖🙈🌸
Sevval44_ [silindi] İlk kızımın ismi esila Mina Hamileyim Allah nasip ederse bi kızım daha olacak ismini Aybike Meva koycaz ❤️