[silindi] 11255 ilk kızınızın ismi çok güzel ama feray bana pek hoş gelmedi başka seçenekleriniz var mı 🤭
11255 [silindi] tesekkur ederim ya aslinda feray benim de icime sinmiyor ama esim onu istiyor ben nilay diyorum
Asyasel1720 sylvia büyük kızımın adı Asya ikinci kızımın da Asel şuan üçüncüye hamileyim bir kızım daha olacak Ada veya Açelya düşünüyorum bende 😊
Eliffbaby Asyasel1720 Asya isminden memnun kaldınız mı ben de düşünüyordum ama sonra modern mi olsa diye aklım karıştı
ikiz_annesi1 Bglmmrn bana da bunu söylüyorlar sürekli ama yengeç yuvasinin da kötü bisey olduğunu düşünmüyorum aslinda amacim benim ismime yakın olması (adım Ceylan)
Asyasel1720 Eliffbaby ben çok severek koydum ismini çok kullanılan bir isim değil mesela Asel isminde çok çocuk var
[silindi] 11255 nilay daha hoş geliyor kulağa, ferayın anlamı ne peki ne için onu istiyor, bi de miraya uyumlu olmasını istiyosanız ilkay, belinay,dilay veya setenay da olabilir
nurekici7 Ebru1234 İlay Bilge benim balımın adı 🤍 adıyla sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah, ahengini ve anlamlarını çok sevdik biz. Bir de Çiçekler Büyür romanında güçlü bir karakter İlay, okuduktan sonra ismi daha çok sevdim ben
[silindi] 11255 anlamı güzelmiş ben de ferayı ilk defa duydum belki ilerde kullanımı sıklaşır ama şuan kimsede duymadım
Aleynaaatml -sum- Bende Ahsen Mina düşünüyordum ama ahsenin aslen erkek ismi olduğu söyledi bir arkadaş başka bir anket konuşmasında kız ismi olarak bilinen bir yanlış bilgiymiş koymayı çok istiyordum bi tereddüt ettim