DENIZ_55 5_erkek_annesi ben normal doğum yapmış biriyim sancıyı biliyorum ama aynı dogum sancısı gibi çekiyorum suan anlatamam görsen halimi sasirin doktorum bile şaşırdı durumuma bide zaten sezeryan olacam zaten ama neden bu kadar sancim vat onu çözemedik doktorumla
keyfimin-kahyasi-misin DENIZ_55 Nst de Cikmiyo olabilir benim ilkinde cikmiyodu resmen yalancı muamaleis yapiyolarod 🥲
5_erkek_annesi DENIZ_55 yaşadıklarınız doğum sancısı değil, demek ki nstdeki sancılar öyle diyor doktorunuzu bilemedim başka doktora görünün madem sancınız var ise bilmiyorsa doktorunuz altında yatan nedeni sıkıntı
5_erkek_annesi keyfimin-kahyasi-misin sanırım 🥱çok zor gerçekten şu sancılar günlük hayatta yaşanılan sancılar bana göre 3 normal doğum yaptığım için biliyorum Rabbim bir avaz’da herkesi kurtarmayı nasip etsin bide ben 3 doğumda suni sancı aldım 😬😬😬😬
DENIZ_55 5_erkek_annesi ben 4 normal doğum yaptım 2 suni 2 kendi sancim biliyorum nasıl bisey olduğunu zaten
DENIZ_55 keyfimin-kahyasi-misin doktor dedi evde dinlen geçmezse perşembe günü tekrar gel yanima dedi
5_erkek_annesi keyfimin-kahyasi-misin suni sancıda kişiye göre değişiyor kimisi o kadar alıyor hiç hissetmiyor hayret ediyorum 😄kimisi de çok kötü oluyor bende mesela çok ağır etki etti hep 😒
keyfimin-kahyasi-misin 5_erkek_annesi ben Nst ye güvenemiyorum pek Deidgim gibi 50 üstüne cikmadan ilk dogumumu yaptım 🤣bunda En düşüğü 40 ama hala gelen yok
DENIZ_55 5_erkek_annesi bende anlamadım doktoruma güveniyorum uzun süredir ona takipliyim o ister yatiriyim dinlen dedi ister evde dinlen dedi bende evde dinlenirim dedim o zaman geçmezse perşembe günü tekrar gel dedi bende tamam dedim
DENIZ_55 keyfimin-kahyasi-misin teşekkür ederim güzel yorumun için benim ağrım çok şiddetli dogum başlayacak gibi doktorumda sadirdi halimi gördü istersen yatiriyim dinlen burda dedi bende gerek yok evde yatıyorum eşim yardımcı oluyor dedim dinleniyorum zaten eşim yapıyor herseyi nisan yada şu gelse acil doguma alınırım sezeryan olacam çünkü ben
keyfimin-kahyasi-misin DENIZ_55 Allah yardımcın olsun 🫶🏻benimde Şiddetli kasılmaların falan düzenli de ama Doğum bir türlü baslamiyo acilmam ilerlemiyor Normal doğum bekliyoruz o yüzden bişey de ypana yok🥹Dikkat et takip et kendini aman Git yat olmazsa doğuma alsınlar
DENIZ_55 keyfimin-kahyasi-misin sanmıyorum 4 normal doğum yaptım çok şükür oyle bi anim olmadı pozitif dogumlarim oldu çok şükür
keyfimin-kahyasi-misin 5_erkek_annesi kız ilk doğumda yanımda biri vardı suni aldı 100 lerden inmedi sancısı gördüm gözümle ama o oturdu TLF oynadı 🤣benim suni verilmedi bile 50 ye çıktı sancım Nst de yuksegini hiç görmedim gerçi smsks Zaman geçtikçe Kivrandiroyodu beni 🤣🤣
Serap09 DENIZ_55 hiç sancı yoktu ama Bn kıvranıyordum doktorum olabiliyor böyle durumlarda ntsde çıkmayanlar var dedi Bn bagiriyordum sancidan
DENIZ_55 keyfimin-kahyasi-misin bakacam 2 gün eğer hala devam ederse perşembe günü giderim yatarım olmazsa ben evde yatıyorum diye orda yatmak istemedim eşim destek oluyor herseye beni yormuyor sagolsun ben sezeryan olacağım inşallah sende bir an önce bebegini kucağına alirsin kolay ve rahat dogumun olsun inşallah cnm
keyfimin-kahyasi-misin DENIZ_55 Git git takip et kendini stres yapmamaya caliş Umarım biraz daha dyaanir bebiş 🫶🏻
5_erkek_annesi keyfimin-kahyasi-misin işte herkesin acı eşiği farklı 😂ve onlar çok şansli ben kendi sancımla hiç kötü olmazdım rahat olurdum ne zaman suni takarlardı ben kıyametler bağırışlar 😂ay düşündükçe daraldım 😵💫
DENIZ_55 Serap09 bende ağlayacam resmen doktorum gördü sadirdi yatiriyim dinlen dedi bende evde dinlenirim dedim oda eğer hala sancin devam ederse perşembe günü gel dedi bende tmm dedim
5_erkek_annesi DENIZ_55 dınlen bakalım evde dinlenince geçerse sıkıntı yoktur zaten geçmezse git muhakak belki de sezaryana alırlar gününden önce