Ben 35+6 haftalıgim 3 gündür hafif hafif ağrım vardi geceden buyani baya arttı duramadım artik bende hemen doktoruma gittim hemen sıra açtı nst yolladı nst normal hersey bebek iyi açıklık yok bebek baski yapmıyor doktor yatırıyim çok ağrın varsa dedi bende dogum olacakmı dedim oda yok dogum belirtin yok ama sen çok rahatsizsin böyle seni eve göndermek istemiyorum dedi neyse sen acile git bi serum al 1000 lik sonra tekrar nst çekin gel dedi belki ağrın geçer gerek kalmaz hastaneye yatmaya dedi neyse serumu aldım nst cekindim tekrar yanına gittim baktı nst normal sen nasılsın dedi yalan söyleyemem öncekine bakarak iyiyim ama hala var sancim dedim ama en çok vajinama baskı yapıyor yürürken canım yanıyor dedim oda nedenki herseyin normal güzel olmaması lazım istersen yatırıyim 2 gün dinlen burda dedi bende gerek yok evde kimse yok yatıyorum sürekli eşim yardımcı oluyor evde dinlenirim dedim oda tmm ozamna eğer düzelmesen gel daha kötü olursan ihmal etme acile gel ama.neden bende sanci var anlamıyorum canım çok yanıyor ama nst sancı yok bebek baskı yapmıyor açıklık yok kafayı yiyeceğim morelim bozuk 😔😔😔