Nurellaaaaaaa1212 Elif-Salih bana kızımıa hamileyken doktorum hep al ultrasonu eve götür dinlersin ya da dinleme cihazları var onlardan al demişti o kadar bıkmıştı ki her bahanede gidiyordum 😂
Elif-Salih Nurellaaaaaaa1212 trendyolda var alsam mı diyorum ama elimden düşmez o benim daha çok psikolojim bozulur🤣
Nurellaaaaaaa1212 Elif-Salih zaten 16. Haftadan sonra duyuluyormus gerek yok 18de hareket hissederiz 😂
Nurellaaaaaaa1212 Elif-Salih öyle kuzum valla. Ne gibi belirtilerin var benim aksam olunca yüzüm ateş gibi yanıyo çok şişkinim ve ağzım dudaklarım çok kuruyor. Bir de ağlayasım geliyor sürekli ya
Elif-Salih Nurellaaaaaaa1212 ya benim iştahım yok goguslerim çok şiş ve ağrıyor bende de ağız ve dudak kuruluğu var ama bulantı kusma yok
miroscumm Nurellaaaaaaa1212 ben 5+2 de sadece kese gördüm iki gebeliğimdede :) bebek değil ama yolk kesesi görebilirsiniz belki alttan bakarsa bilemiyorum benim karından bakıldı hep
staRmama Nurellaaaaaaa1212 benim kafam karışık ya oğlum geçen hafta hastalık geçirdi dün yumurtlama günümdü ama korundum 🥺 cesaret edemedim haksızlık olacak oğluma gibi geldi bir yaşını bekleyeyim en azından diyorum yani 2 ay daha 😄
Elif-Salih Nurellaaaaaaa1212 işte ondan da panik oluyorum sonra diyorum ki herkesin midesi bulunacak değil herhalde 😄
Marsilyasabunu Nurellaaaaaaa1212 ben gördüm nokta kadar ama alttan muayne ile gördük ancak üstten görünmedi 7 küsür haftada da alttan yine kalp atışı duyabildik üstten duyamadık belki Dr ulturasonu ile de ilgilidir
Nurellaaaaaaa1212 H_M_ canım her hamilelik farklıdır 9 ay kusan arkadasım vardı yani sağlıklı doğurdu