Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 ayy benim baba tarafında baya baya uzakta var ikiz eşimde yok Neyseki ayrı keselerde sağlıklı olana zarar vermeden düşecek inşallah sağlıksız olan kese de hiç baby yok😐 Ayyy artıkın ağlancak halime gülüyorum şaşkınım ajdhsjsjak
Nurellaaaaaaa1212 Ssozdmr yaa diğer bebek için üzgünüm ama size zarar vermeden düşmesi iyi bişey sanırım 😔 yumurtlama takip etmişmiydin kız iki kere mi yumurtladın acaba bende ikiz hissediyorum ya
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 valla hiç takip etmedim ki salmıştım artık o dönem hamile kaldım 😅😂 senin ki de ikiz çıkıyormuş bi deee 💃💃
Nurellaaaaaaa1212 Ssozdmr yumurtlamada 3 gün pik kaldı doktorum da büyük ihtimal 2-3 yumurtan olustu bu yüzden cok uzun kaldı çoğul gebelik olabilir dedi bende hep kafam orda 😂
Nurellaaaaaaa1212 staRmama bende tüm hamileliklerimi minimum 7 haftalık öğrendim. Bu paşayı da (erkek hissediyorum) 3+4 de ldldldld
Elif-Salih Nurellaaaaaaa1212 ultrasyonla görmeye bilir canım vajinal muayene yaparsa görür yoksa git sonra gel der artık:)
Elif-Salih Nurellaaaaaaa1212 ben duydum kalp atışını ama hala tedirginim ana olmak nasil zor nasilll🥹🥹
staRmama Nurellaaaaaaa1212 kız sen kaç kere gebe kaldın kiii tüm hamileliklerimi deyince sanki 5-6 tane gibi geldi 😂
Nurellaaaaaaa1212 staRmama 3 😂 1i hayatta çok şükürr bir erken hafta düşük diğer 24 haftada düşük oldu canım
staRmama Nurellaaaaaaa1212 benim kafam karışık ya oğlum geçen hafta hastalık geçirdi dün yumurtlama günümdü ama korundum 🥺 cesaret edemedim haksızlık olacak oğluma gibi geldi bir yaşını bekleyeyim en azından diyorum yani 2 ay daha 😄
Nurellaaaaaaa1212 Elif-Salih bana kızımıa hamileyken doktorum hep al ultrasonu eve götür dinlersin ya da dinleme cihazları var onlardan al demişti o kadar bıkmıştı ki her bahanede gidiyordum 😂