Ayse0434 Atess1 merhaba hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz birde doğuma doktor girerse mi 28 bin acaba
Atess1 Ayse0434 doğuma ztn doktor girecek sezeryan ücreti bu şekilde OYAK indirimiyle beraber 23.800 oluyor Aydın ilgina gidiyorum
minebyrktr Adana medical park Burcu Yücesoy doktorum muayene ücretini eşimin iş yeri anlaşmasından dolayı indirimli ödüyorum, 1650 lira. indirimsiz 2000 civarı muayenesi
Cansu_Demirtas armanbebekk bende ona gidiyordum diger hastaneden ayrılınca tedirgin olup bıraktım ama doktor olarak tanıdıgın en iyi doktor
armanbebekk Cansu_Demirtas bende tavsiye olarak tercih ettim yakınlarımdan çok giden oldu senelerdir adını duyduğum bir doktor o yüzden hastaneden ayrılması beni tedirgin etmedi açıkçası
1kopek1bebek Kubra_Aksoy01 türkiye hastanedi dr şifa hn. Ben malesef çok uzaktayım. Yoksa direk ona giderdim. Çok çok iyi bi doktor
Efendininannesi Momcrn sgk geçiyo soruyolar zaten öyle bir problem yaşamadık doğum ücretini sormadık henüz
cauuv1 Ozlem_3441 yanlıs bilgi neden veriyorsınuz? Bende pendik medicalparka gidiyorum. Daha yeni gittim muayene 2150. Doğum 50.000, dogum paketi 110.000
busra05_ 34Sevcan merhaba ben haldun hocaya gıdıyorum gercekten guzel ılgılenıyo hekımlerı dedıgınız gıbı sezeryan 25ti en son sorduğumda normal de 15ti sanırım inşallah orada doğum yapacagım
Kubra_Aksoy01 busra05_ hangi şehir hangi hastane acaba bildiğim kadarıyla doğumlar 45 bünden başlıyor
Cerokk asemvekardesi nasıl oluyor bu kadar uygun fiyat? Kanamam olduğu için acilden gittim 1900tl ödedim. Paketleri de sadece doğum 38 full paket 84 bin tl Normal muayene ücreti de 1535 tl dendi bana
asemvekardesi Cerokk ben kamu personeliyim inidirimim var o hastanede eşimin de sendikasının yüzde 20 imdirimi varmış ama daha görüşemedik
Momygueen Cerokk normal muayene ücreti 1535 tl bende gittiğimde öyle ödüyorum acile gittiğinizde akşam saatiyse fiyat artıyo doğum ücreti içinde 35.100 dediler en uygun paket bu 50 ve 80 binede var.Fiyatlara haziran temmuz gibi tekrar zam gelebilirmiş mayıs ayında sabitlemeyi düşünüyorum o yüzden bende hayat hastanesi merve ışığa gidiyorum bu arada 🌸
Ayse0434 Atess1 başka hastanelerde gece doğum olunca doktor çağırırsan ekstra ücret alıyorlar o yüzden sormuştum
armanbebekk Okmerve yeni çıktım hastaneden normal doğum 22 sezeryan 28 dediler ama haziranda tekrar güncelleniyormuş
RadyoaktifMom Bahçelievler Memorial ama özel sigorta olduğu için %10 ödüyorum ama normal muayne ücreti doktora göre değişiyor diye biliyorum ben Sehtap Nazlı hocaya gidiyorum çok memnunum 🌸Doğum fiyatları hakkında henüz bilgi edinmedim çok yeni gebeyim 🧡😌🙏🏽
ddefnos deniz_7 evet 6 sene oglumdada ona gidip onda doğum yapmıştım çok sakin bi sorun olsa bile güzel bi dille rahatlatici konusuyor seviyorum kendisini🧡 Şans hanımın tecrübesiyle ilgili bisey diyemem ama hitabi ve enerjisi güzel