Aycill Merhabalar, bende Kocaeli İzmit Akademi Hastanesi Nuri Hüseyinoğluna gidiyorum. Muayene ücreti 2650tl Harika ve Güvenilir bir Doktor, herkese tavsiye ederim.
Esiilaa Aycill merhaba yorumlardan buldum sizi hala nuri beye mi gidiyorsunuz acaba bende ilk kez gittim yani biraz üstün körü gibi geldi yüzü gorunmuyor dedi fotoğraf ta vermedi o an o sekılde mı denk geldı bılmıyorum emin olamadım siz memnun musunuz tüm yorumları falan iyiydi diye tercıh ettik aslında ama ikilemde kaldım acıkcası
BeriKeskin Kubra_Aksoy01 bende Fatih teyim Süleymaniye kadın doğum da Ayça Kubat var çok ilgili merhametli tavsiye ederim
Busraayitki 1_Pandackk lokmam hekime gidiyorum Kurtköy doğum paketi aldım 2 trimester olarak doğum ve muayeler 54 bin doğum paketi almak istemezseniz muayene 2000 tl
Busraayitki Yykoko 6 muayene 6 kontrolü detaylı ultrason normal veya sezaryan doğum 10 nts 4 şu tarama bide 13 poz yenidogan resim bebeğin ilk muayenesi topuk kanı falan içerisinde
Momcrn Efendininannesi bende orda doğum yapmayı düşünüyorum birisi sgk geçmiyor ödemelerde diyordu birde doğum ücreti ne kadar acaba bilginiz varmı
Efendininannesi Momcrn sgk geçiyo soruyolar zaten öyle bir problem yaşamadık doğum ücretini sormadık henüz
Elacihangir 1_Pandackk Muğlada özel kliniğe gidiyorum doktorumun adı rüya çinkılıç , muane ücreti 2000 tl doğum ücreti net bilgi yok doğum eylül sonu
Minik1Civciv 1_Pandackk Tekirdağ Çerkezköy Optimed hastanesine gidiyorum. doktorum Oğuzhan inceli indirimli muayene ücreti maalesef 1600₺
Minik1Civciv betulsezgin2018 nasıl memnun musunuz bir haftadır detaylı için randevu düşürmeye çalışıyorum ama maalesef yok bi doktor vardı dün 3 saniyede doldu anlamadım hazır ol da bekliyordum halbuki girdiğim gibi doldu 🥹🥲
betulsezgin2018 Minik1Civciv Ben memnunum ilgililer uzun uzun muayene ediyorlar bir şey sorduğunda terslemeden cevap veriyorlar. Evet randevu almak zor her dakka bakıyorum ben :)
Brcu145366 betulsezgin2018 benımde şekerden dolayı perinatolojiye gıdıyorum.Murad beye ondan önce savaş kambur var ona gıdıyordum
betulsezgin2018 Brcu145366 Geçmiş olsun bende de tansiyon çıktı işte takip ediyor beni Murad bey ilgili yani. Bence perinatolojideki tüm doktorlar iyi ben ilk gittiğimde hepsi başımda kontrol ettiler beni bebeğimi hepsini gördüm yani ilgililer.
Minik1Civciv mavimilenaaa nst den ayrı ücret mi alıyorlar şaka gibi ben ücretsiz giriyorum. Ondan bile pay çıkarıyorlar
busragamze eedanury Bende Gülcan hanıma gidiyorum inanılmaz iyi bir doktor ilk gebeligimde doğumumu Gülcan hanım gerçekleştirdi çok memnun kaldım hem sevecen hem bilgili hem de çok sıcakkanlı bir doktor kendisi Nasipse inşallah ikinci dogumumda da kendisiyle olacağım Doğum fiyatı için bize emseyden takipli hastası olduğumuz için normal dogum 35 bin Sezeryan doğum 40 bin fiyat verdiler
cakethesel 1_Pandackk Kocaeli Medikalpark,Op. Dr. Ümit Aydın’a gidiyorum.Muayene ücreti 2300 küsür ama öss olduğu için 50₺ ödüyorum.☺️
34Sevcan busra05_ hangi doktora gidiyorsunuz bende o hastaneye gidiyorum sezeryan fiyatı 25000 bin şu anda en uygun orası benim 2. Doğumum olacak ilk de orda olmuştu hastane güzel ekstra ödeme felan da çıkarmıyor bahar hanıma gidiyorum ben
busra05_ 34Sevcan merhaba ben haldun hocaya gıdıyorum gercekten guzel ılgılenıyo hekımlerı dedıgınız gıbı sezeryan 25ti en son sorduğumda normal de 15ti sanırım inşallah orada doğum yapacagım