hamcokelek33 Simge0205 bwnde de anksiyete oluştu, sürekli acaba ağrım mı var acaba kasılıyor muyum diye düşünmekten kafamdaki sesler susmuyor. Eşimle bu yüzden ben ilgilenemez oldum bazen nasılsın diye sormak bile bi acayip geliyor 😞
Iraz Simge0205 beni nerden tanıyorsun 😂 beni anlatmış olman kelimesi kelimesine aynıyim 32. Haftaya merhaba dedim ama 31 den beri kolumu kaldiricak mecalim yok üstüne bir evladım daha var kahvaltı hazırlama öyle zor geliyor ki pilav çorba filan yapıyorum halim olmadigi için gece uyuyamıyorum bile doğru düzgün donemiyorum rahat pozisyon bulamıyorum soluğu ilk defa salonda aldım dün 1-2 saat uyuyup yatağıma geri döndüm
Simge0205 Iraz en kötü yanında sadece sağa veya sola dönerek yatmamız sırt üst zaten yatamıyorum bebek ağırlaştı belime baskı yapıyor e yüz üstüde olmaz zaten sabah kemiklerm batıyor resmen acısına kalkıyorum son zamanlar ayaklarda şişmeye ödem topmaya başladı 3.trimester cidden çok zormuş rabbim sağ salim kucğımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı şikayetçi değilim ama bu durum cidden psikolojikmen çok yorucu
Iraz Iraz ayyy yorumumun tatlışlıgı o bebiş doğdu bile kızlar 1 yaşında suan 🥹 duygulandım hamileliğimi özledim ama bebeğim iyiki doğmuş 💜
Bir-anne21 Simge0205 bende 31 haftalığım ama halsizlik hep var bazen daralma geliyo bir an önce doğurmak istiyorum sıkıntı basıyo gece ağrılar oturup kalkma da zorlanma falan yorgun ve halsiz hissediyorum
Simge0205 Bir-anne21 rabim yardımcımız olsun inşlah az bi zamanımız kaldı sağ salim kavuşak yavrularımıza 🙏🏻 bunlarda gececek
danla2711 Simge0205 30+3 üm bendede bitmeyen bir yorgunluk uyku hali huzursuzluk var şimdi birde gece giren krampların 2 3 gün ağrısını çekiyorum işe gidiyorum 3 günüm kaldı erkenden izne ayrılacağım 🫠 değil 3 gün 3 saat bile çalışmaya halim yok mecbur gidiyorum 🫠 evde birşey yapasım yok evden dışarı çıkıp kimseyle görüşesim yok enerji 0 gripte oldum zaten hani sonlara yaklaştıkça enerji geliyordu ya😒
Simge0205 danla2711 ay allah kolaylık versin kuzu çalışıosun bide ben hayatta çalışamazdım ya heralde helal olsun banada3.trimester en zoru demişlerdi ağrı açısından doğruymuş😤😤😤😤
Elifimsib Simge0205 30+1 sürekli uyumak istiyorum, hiçbir şey yapma isteğim yok, enerjim hiç yok, ruh halim sürekli değişiyor🤦♀️ bi de aşırı kasık ağrısı , kasılmalar var hareket etmek çok zor geliyor
danla2711 Simge0205 sağol kuzum hepimize Allah kolaylık versin inşallah 🤲♥️ ağrılar zaten bitiriyor insanı yaaa
Simge0205 danla2711 hamilelik çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin ama bazı yanları cidden psikolojikmen zor ya depresyondayım şu aralar rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin💖
busra05_ Simge0205 30+3 bizde de durumlar aynı vallahi sabah kalkasım yok kahvatı edesim yok mide bulantımda olmaya basladı ilk 3 ay dönem oldugu gıbı sabahları.. zorla yıyorum gunduz uyusamda deli gıbı yıne uyuyorum.. kımseye gıdıp gelmelerını ıstemıyorum keyfım yok kabuslarım kötü yalnız olmadıgıma sevındım saglıkla kucagımıza alalım bebişlerimizi 💕
melike1-2 @Simge0205 28 haftada aynı durumdayım tek başınayken çok sıkılıyorum ama insanlara da tahammül edemiyorum biran evvel doğurmak istiyorum 🥹🥹🥹
Fekf Kızlar bende yaşadığınız durumları yaşıyorum ve benim bebek asagida sizinde öyle mi çok agri var hiç ama hiç rahat oturmak yok çok şükür rabime ama allahım en doğru zamanda dogumlsr nasip etsin bebeginuzun grami nedir kızlar
Rmys0 Simge0205 suan 32-6 yım aynı seyleri yaşıyorum sürekli uyumak yatmak istiyorum cok halsizim iş yapamıyorum uyuyup uyanınca biraz dinc oluyorum 3 saat sonra gene aynı
nur233 irmk02 devam ediyor ama iğnenin etkisi geçmiş dedi bu son haftalarda olurmuş öyle şuan 33 haftalığım
hamcokelek33 irmk02 yok valla yakın takipliyim haftada bir gidiyorum ama hiç sormadım. Bu aralar daha sık olmaya başladı özellikle avm ye markete havasız yerlere girdiğimde bayılacak gibi oluyorum
irmk02 hamcokelek33 o banada oluyo kesin bayılacam diyorum ama bişey olmuyo dün ağladım artık eşime geçer mi diye