poyrazmom_ kalocwom 1 tane mavi paket aldım 82 li iyi gelirse devamını alıcam stok yapmak istemedim iyi gelmezse sleepy denerim diye düşünüyorum
kalocwom poyrazmom_ bende mavi paket 82 liden sipariş oluşturdum doğumdan sonra deneyimleyeceğim bakalımm :)
reyhan_t kalocwom mustelanın diğer ürünlerini bilmiyorum ama pişik kreminin içeriği temiz diye biliyorum ben de araştırıp almıştım
KumpirsMom kalocwom Ssaree e bebekte 3 al 2 öde daha mı mantıklı bilmiyorum ama migrosta money karta özel 60 lısı 130 tl geliyor yeni doğan molfixler birim fiyatı 2,16 ya geliyor, siz aldınız mı ebebekten kaçlı olarak ve ne kadar geliyor
kalocwom KumpirsMom Şöyle ki seçili ürünlerden üç tanesini sepete ekliyorsunuz en uygun olanın fiyatını 0 TL olarak baz alıyorlar. Bende Molfix bez, emzirme yastığı ve birde avent emziğinden seçtim. En uygun fiyat bezde olduğu için bezi 0 TL olarak hesapladı
kalocwom Ssaree Hem aynı ürünlerde hem de farklı ürünlerde geçerli. Hala kampanyası devam ediyor isterseniz bir göz atın. Ama üç üç seçim yapmanız gerekli ben 9 parça ürün aldım. 3 farklı sipariş oluşturdum :)