richgirl10 ah canım kolik bir bebek annesi olarak şöyle diyim akşam 8 de başlar gece 2 ye kadar aralıksız gaz sancıları ve ağlama krizleri yaşardık ama hergünnn herg0n saat 8 olsun istemezdik puset varya bebek arabasının onun içine koyar süpürge sesi açar salla babam salla eşimle nöbet tutarak ayy o günlere gittim çok zordu çoookk komşularım gelirdi artık kapıya yardıma düşün 🥴 şimdi büyüdü ama nasıl büyüdü …

Burcuilker1 oyy nasıl zor bir dönem gerçekten hepsi bolca emek istiyor. Hele analık🥹. Pekş doğduktan ne kadar süre sonra anladınız kolik olduğunu.

richgirl10 1 ay hiç susmaz mı bir bebek doktora gittik özellikle sezeryan olan bebekler kolik çok gazlı olur dedi doktorumuz neden ne alaka diye sormadım ama ilk 4 ay çok çektik gerçekten şimdi ikinciye hamileyim eşim bile korkuyor buda öyle olursa diye 😄

Burcuilker1 bence doğum şekliyle çok alakası yok😃 Allah yardımcınız olsun 2. Yavru sıfır sıkıntıyla doğar inşallah

richgirl10 valla doktor direk sezeryan mı bu çocuk dedi evet dedik ama o an öyle ağlıyordu ki ne alaka diye soramadım ajaja😁 senin bebiş kaç sylık şuan

richgirl10 Kızım kolik bebekti özellikle aglama saati aynı ne yaparsanız yapın susmuyo gece 2 de başlıyodu sabah 7 ye kadar gün içinde de hep bi huysuz hep bi aglak sürekli gaz sancısı 9. Ayına kadar çektik resmen

richgirl10 oy miniğim inşaallah düzene girer annesiii korkma her ağlayan da kolik değil tabi alışmaya çalışıyor yeni dünyaya belki 🥹🥰

Valla ilk dört ay kabus gibiydi sadece uyurken ve beslenirken susuyordu onun dışında full ağlamalı geçiyordu zaten gazdan dolayı doğru düzgün uyumuyordu da yani 4 ay öyle geçti ama nasıl geçti bi ben bilirim bir de eşim çok zordu şimdi 4 yaşında kızım, ikincisi öyle olacak diye çok korkuyoruz ama inşallah olmaz diye de dua ediyoruz

richgirl10 benim ki erkek ilk cocugum da erkekti o da kolikti bu da kolik cok zor Allah yardimcimz olsun