irem41- Tatlissannee12 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza alıp eve gelmenizi nasip etsin.Şimdiden gözünüz aydın olsun💕🌸👼🏻
Meltemanneolsun AnayimBenAna_ ayy hadi kizlar siz yaparsiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebiklerinizi 🥰🙏🙏🏼🙏🏼
Fatmanur12345 Tatlissannee12 bizimki 22 gündü 3 gün önce ve gelmeyi seçti tabi zorunlu normal dogum 4 gün suni sancı çektim açılmam olmadı 5 gün gecesi damardan alttan suni aldım sıcak duş sonrası geldi
Esrakzly Fatmanur12345 neden zorunlu normal doğumdu doktor 41 e kadar yolu var dedi ama neden 39 da 40 ta vermiyorlar suni sanci
meriust Tatlissannee12 tek hissettiğiniz şey karnınıza yapılacak bastırmalar hiç tedirgin olmayın 5-6 dk içinde bebek çıkıyor zaten geri kalan 20-30 dkyı bebeği görmenin leylalığıyla geçiriyorsunuz😂
Esrakzly Tatlissannee12 son 10 ama 10 yıl gibi yaa hem icimde kalsın hemde bir an önce öpüp koklamak ıstiyorum
GirlandBoy_Mom AnayimBenAna_ iyi çok şükür aklımdaydın öyle dedim aceba nasıl diye allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🌸
AnayimBenAna_ GirlandBoy_Mom amin canım benim çok teşekkür ederim bi 15 dk sonra yürüyeceğim inşallah