Tatlissannee12 Ay kızlar yarın doğumum var. Belden anestezi ile sezaryen doğum olacak çok korkuyorum😕😒
meriust Tatlissannee12 hiiç korkmayın 47 günlük taze anneyim son gün korkudan nasıl çıkıcak bu çocuk doğurmak istemiyorum ben diye ağladığımı bilirim😂 en kolay kısım inanın sezaryen süreci eve gelip yenidoğana alışmak o tempo çok daha zor
Haticekubra00 Tatlissannee12 uygulamaya göre son 4 ama hiç gelesi yok paşanın normal doğumu bekleyelim dedi doktorum ne sancım var ne suyum geldi bekliyoruz 😅
anne890 Tatlissannee12 son 26 uygulamaya göre ama doğsun istiyorum artık hep erken gelir diye hissediyordum ama sanki zamanında doğar artık 😂
Meltemanneolsun Böyle her post okuyusumda içim bir hop ediyor 😂 benim ilk doğumum olacak ama korkuyorum ben de gün yaklaştıkça daha 138 gün var gözüküyor ama Allah kolaylık versin canım 🙏🙏 inşallah pozitif pozitif olur biz de buradan okuruz cesaret gelir 🥰
Necc86 Rabbim kolaylık versin inşallah 🙏🏻 Yakınlarınız ayetel kursi okusun iyi gelir. Sağlıklı sihatli hayırlı ömürlü büyütün inşallah ❤️
Tatlissannee12 meriust ayyy aslında 2.doğumum ama ilkinde genel anestezi almıştım ama şimdi belden olacam bu beni tedirgin ediyor 🤣
Tatlissannee12 anne890 zamanında doğar annesi sağlıklı olsun inşallah çok heycanlı süreçler korkunun yanı sıra 🥰
DENIZ_55 Tatlissannee12 benimde son 29 ama haftaya dogum planlıyoruz perşembe tarih verecek doktorum bakalim ne diyecek ama bugün biraz rahatsızım biraz kasiklarimda agri hafif sanci var perşembeye kadwr inşallah artmaz yoksa sabah giderim doktoruma bide benim bebeğimin gelişimi 2 hafta önde gidiyor 🥹
meriust Tatlissannee12 tek hissettiğiniz şey karnınıza yapılacak bastırmalar hiç tedirgin olmayın 5-6 dk içinde bebek çıkıyor zaten geri kalan 20-30 dkyı bebeği görmenin leylalığıyla geçiriyorsunuz😂
zehranurates Tatlissannee12 Rabbim sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin benim de 21 Mart ay düşündükçe stres oluyorum ama atlatacağız çünkü sonunda Cennet kokularına kavuşacağız Rabbim sağlıkta da sıhhatleriyle kucaklarımızı almayı nasip eylesin cümlemize ♥️ su gibi akıp geçsin inşallah hepimize doğumlarımız 🤲🏽