eveb19 CansuuAyy allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kavuşursun evladına ☺ kendine geldiğinde bizede haber ver olur mu 😁
MeltemKocamer CansuuAyy oy 🙈dualarım seninle Allah yardımcın olsun canım sağ salim al kucağına inşallah 🙏🙏
mayneymismayn CansuuAyy 😁😁😁 çok güldüm 😁😁😁😁 bişeu olmayacsk evet ama örtü var üzerinde sadece karın kısmı açık kalacak😁
CansuuAyy mayneymismayn aa ben örtüde kalkık duracak sandım🙈 sabah sezeryanım var şuan stresten uyuyamıyorum bu Bilgi çok iyi geldi valla Allah razı olsun☺️
mayneymismayn CansuuAyy benim de saat 10 da olacak ama ben herşeyi araştırdım incik cincik çevremdekiler de aynı şeyi söyledi korkma etme 😘 çok güzel Doğum yapacağız iki dk da alacaz inşallah kucaklarımıza 😁 çok heyecanlıyım 😍
GlsmEker Alyamerve bende de var en ileri seviyede hiç gerek duymadım gerekli görülürse takılır sanırım ☺️
Alyamerve GlsmEker aneztszi uzmanı kac gun onxe muayene etti banada 13 mart gel dedi kaçmgjn sonraya gun verr bide aneztszı uzmanı nasıl muayene ediyor
GlsmEker Alyamerve 1 hafta önce muayene etti sorular soruyor tansiyon vs bakıyor o kadar daha önce narkoz aldınız mı ameliyat oldunuz mu gibi sorular