Ozlmcgrci GlsmEker hissedilmez zaten de ole olanların var mis da ondan dedim sizede aynısı mi oldu diy3
GlsmEker eveb19 tansiyona bakıyorlar sondayı uyuşunca takıyorlar en fazla 45 dk sürüyor 🙏🏻 Estetik dikiş benimkisi şimdiden izi bile Yok ☺️ Onun dışında bir kaç gün önceden anestezi uzmanı da muayene etti
eveb19 GlsmEker bana sadece pazartesi 7de gel 8gibi ameliyat başlar dedi hiç anestezi uzmanıyla falan görüşmedim 🙄 bide cidden belden aşağısı çıplak mı yapıyorlar sezeryanı?? 😑
Alyamerve GlsmEker aneztszi uzmanı kac gun onxe muayene etti banada 13 mart gel dedi kaçmgjn sonraya gun verr bide aneztszı uzmanı nasıl muayene ediyor
1melek1annecik GlsmEker Allah hayırlı evlat etsin inşallah ☺️ sütünüz hemen geldi mi kaçıncı haftada doğum yaptınız ☺️
GlsmEker 1melek1annecik amiinnn 39. Haftada yaptım sütüm de hemen geldi bebek emdikçe daha da geldi ☺️
MeltemKocamer CansuuAyy ya ben de oldum ama kapalıydı diye düşündüm Allahımmm 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
eveb19 CansuuAyy allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kavuşursun evladına ☺ kendine geldiğinde bizede haber ver olur mu 😁