Mucizeemom Kızlar 3 dk da net sonuç verdi regli 2 gün gecikti artımed yorumlarından dolayı teste güvenemiyorum erken gebelik testi pozitif ama kaset test negatif çıktı aynı zamanda sizce ? 
TugceOrak Mucizeemom aşkım artımed söz konusu olunca ben de hiç güvenmiyorum. Benim bu gebeliğimi 3 tane artımed negatif çıkardı 🥹 bence yarın kan ver kafan rahat olsun
Rusapolat Mucizeemom benimde Artimed erken gebelik testinde böyleydi. Şimdi 5+2 olduk 🤭 kan verdim 54 çıktı beta 5 gün varken yapmıştım ben tabii
Mucizeemom TugceOrak inanırım yorumlar genel olarak hep öyle ama hemen çizgi netleşince umutlandım son halini yüklüyorum
Eda42_ Mucizeemom İnşallah bu kadar da yalancı pozitif olmaz yanı rabbim sevincini boşa çıkarmasın inşallah hamilelik vardır Pozitif sonuçlar alırsın inşallah 🤲🏻🤲🏻
Eda42_ Mucizeemom Bu kadar net belli olup nasıl kanda çıkmaz yaa şaka gibi artık bildiğin çift çizgi insanların duygulari ile oynuyorlar
Mucizeemom TugceOrak evet 👍 bu arada bu marka için şunu farkettim genelde silik çıkmasından şikayet var 🥲
TugceOrak Mucizeemom valla inan hem kendim tecrübe ettim hem burda binleeerceee kez yanlış sonuç verdiğini gördüm ki, hani bi tabir var ya ‘Allah bir dediğine inanmam’ diye ☺️ resmen artımed görünce aman diyorum hemen kan verin 😊♥️
Mucizeemom TugceOrak yaaa çok tatlısınız ❤️🩹 doğru söylüyorsunuz kan vericektim zaten ben yarın teşekkür ederim
Eylul1444 Mucizeemom Şaka gibi ya görünce dedim ki kesin hamiledir bu kadar da net çıkmaz . İnsanların umuduyla oynuyorlar resmen
TugceOrak Mucizeemom ah be kuzum 🥹 Ben işte hep artımed görünce söylüyorum insanlara heveslenmeyin diye ama anlamıyorlar 🥹♥️ İnşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız dualarım seninle bacım ♥️♥️♥️
Mucizeemom Eylul1444 evet bu silik vs olmadığı için doktorum bile testi görünce gözün aydın kan ver dedi hemen 🤣🤣 sinirden gülüyorum
Mucizeemom mucizemom8 artımed ile yapmıştım testi çok belirgin çıktı fakat kan testi 0.50 kızlar maalesef yok