Zulfiyephlvnl Zlm_dmrhn bende korkuyorum çok emin şekilde dış gebelik dedi bende haftaya salıya kadar bekleyelim dedim direkt kürtaj dedi bende korkuyorum siz daha önce geçirmişsiniz nasıldı süreç
ipek-15 Nuruzunn umarım duyarız çünkü bugün 5hafta+4 günlük oldu 7 gün sonra gideceğiz araya bayram giriceği için birüz erken çağırdı sanki 6.Hafta+4 olacak kalp atışı için gittiğimizde. İlk gebelik biraz fazla heyecan var gerçi anne için 10 çocukta olsa heyecan aynı😇
ipek-15 Seyda-06 amin çok sağolun bir ağırlık doluluk hissi vardı hatta ben regl olcam sanıp bitki çayı içtim sökülsün diye sıcak su torbası falan koydum çok şükür Allah korudu o kadar aynı ki ilk gebelik olunca anlayamadım
Kyk94 Benimde 4+4 de keseyi gördü, kalp atışı için 1 hafta sonraya randevu verdi. Kalp atışını görebileceğimizi pek sanmıyorum sanki erken gibi 5+4 de, belkide duyarız kısmet ☺️
Zulfiyephlvnl Zlm_dmrhn benimki 1976 çıktı boş gebelik %99 dedi doktor ama ben başka doktora da gideceğim. Beta az artmaya devam ederse 2 hafta boyunca da mecbur kürtaj olcam
Seyda-06 ipek-15 allah esirgesin ben hep unutmuşum nasıldı o yüzden hiç yok neler yaşadım yaşamadım regli olacağım gibi başladı benimde göğüslerim
ipek-15 Seyda-06 göğüslerin hassaslığından bahsetmiyorum bile çamaşırı zor takıyorum yani. Sizde şüpheleniyorsanız test yapın
Seyda-06 ipek-15 benim henüz 10 gün var o yüzden yapmıyorum her zaman 10 gün önceden başlıyor regli de göğüs ağrılarım şimdide aynı sürede başladı acaba olcakmı diyorum yine aynı zamanda beşladığı için
Zulfiyephlvnl Zlm_dmrhn yarın başka doktora gideceğim bakalım o ne diyecek boş gebelik denildi bana pardon dış gebelik değil
Zulfiyephlvnl Zlm_dmrhn kese göründü ama bebek yok sanırım 5+3 tü o zaman kese de 5 mm kese de haftaya göre küçük dedi yarın başka doktora gideceğim
Zlm_dmrhn Zulfiyephlvnl bence kesinlikle hemen başka doktora gidin lütfen.benimki de 5+3 7mm dedi haftaya perşembe gel kalp atışını dinleriz dedi.beta artış oranınız nasıl?kaç defa yaptınız