Birbebisannesi Melisa_12233 eğer varsa zaten tekrar test yapın çıkar. İlk 10 dk da hemen çıkar hatta varsa.
Melisa_12233 Birbebisannesi bu ilk 10 dakikada çıkmadı geç çıktı ondan kuruma mı acaba diye sormak istedim bekliyim bakalım 2 gün daha
Akidesekeri11 Melisa_12233 ben awoxla öğrendim ve güvenilir bir test diye biliyorum. Kuruma çizgisi hiç çıkmadı
Melisa_12233 Akidesekeri11 bende öyle biliyorumda başına gelince inanası gelmiyor insanın😅 bide hemen çıkmadı çizgi 3 4 saat sonra fark ettim ben testi yaptım hemen baktım bişey yoktu koydum sonra bakıyım dedim bunu gördüm
TugceOrak Melisa_12233 awox güvenilir bir test markası. Sabah ilk idrarla testi tekrarlayın veya şuan imkanınız varsa acile gidip kan verin sonucu kesinleştirin
BuketErkan Avow için kuruma çıkmaz dediler ben onu alıp tekrar yaptım ve çizgiyi gördüm ve hamileyim bence sizde öylesiniz
Eda42_ Melisa_12233 Bu bildiğin çizgi neresi yok bu kuruma değildir awox hiç. Duymadım bence yarın sabah tekrar edin
Melisa_12233 Ama sanki adet olcakmışım hissi var kasıklarımda neden öyle anlamış değilim güvenemedim testlere ya onun yüzünden
Melisa_12233 Eda42_ hiç başıma gelmemişti onun için tedirgin oldum hani bir sürü kişiye yalancı pozitif çıkarmış testler ondan dolayıı evet sabah tekrar yapıcam bakalım allahım sevindirsin inşallah❤️
TugceOrak Melisa_12233 yalancı pozitif veren markalar belli başlı canım. Awox güvenilir bir marka. Sen yarın kan ver kesinleştir
Melisa_12233 TugceOrak daha 4 gün var bat’a yarın sabah tekrar test yapıp bakıcam çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum 🥰
Eylul1444 Melisa_12233 sizden görüp gidip awox aldım sabah prefertilde silik çizgi görmüştüm 6 gün önceden belli eder yazıyordu sonra da awox ile bu saatte yaptım yarım saat oldu sanki çizgi var gibi bi bakarmısınız kızlar
gizem_esmr Eylul1444 ben bundan daha silik cizgiyle awoxla ogrendim elinde baska varsa gun gun koyulasma takip et canim hamilesin gorunuyor suan cok kucuk🩷