Melisa_12233 Kızlarr awox gebelik testi kuruma çizgisi çıkarıyor mu yaaa bugün saat 6 gibi test yapmıştım sonra tekrar baktım silik bir çizgi var adetime 4 gün var??
DuruDefne_mommy Melisa_12233 ben hiç kuruma çizgisi verdiğini görmedim duymadım da çizgi çıkmışsa muhakkak vardır
Akidesekeri11 Melisa_12233 ben awoxla öğrendim ve güvenilir bir test diye biliyorum. Kuruma çizgisi hiç çıkmadı
TugceOrak Melisa_12233 awox güvenilir bir test markası. Sabah ilk idrarla testi tekrarlayın veya şuan imkanınız varsa acile gidip kan verin sonucu kesinleştirin
Melisa_12233 DuruDefne_mommy resmini çekiyorum ama o kadar belirgin olmadığı için gözükmüyor fotoğrafta ya gözle görülebilir bir daha deneyeyim
DuruDefne_mommy Melisa_12233 yarın öbür gün tekrarlayın isterseniz koyulaşma varsa kesin vardır çünkü bu testin hakkında hiç olumsuz bisey duymadım hatta trendyoldan 5 tane sipariş verdim 😀
Melisa_12233 DuruDefne_mommy bi kaç defa okudum bende çıkarmıyor diye başına gelince inanmıyor insan off hâlâ şüpheliyim ya 4 günüm var regl’e
Nurellaaaaaaa1212 Birbebisannesi ben 6 gün kala aynı böyle saatler sonra cıkan cizgiyle gebeliğimi öğrendim prodoctordu o
Melisa_12233 Birbebisannesi evet bende böyle düşünüyorum iştee sanki adet olucakmışım gibi arada bir tuvalete gidip bakıyorum haatta ama 4 gün var daha
Birbebisannesi Nurellaaaaaaa1212 anladım genelde ilk 5 -10 dk sonra çöpe atın o süreden sor aki geçersiz yazıyor ya kağıtlarda ondan dedim
Birbebisannesi Melisa_12233 eğer varsa zaten tekrar test yapın çıkar. İlk 10 dk da hemen çıkar hatta varsa.