melikedelibas @mucizemom8 var bu sefer hissediyorum kanda pozitif cikcak baska test varsa elinde sabah ilk idrarla tekrarlarsin eminim daha koyu cikar suan beta versen rahat 200 300
Hilalasaff mucizemom8 aynen öyle her ay hamileymiş gibi psikolojiye sokuyor bizi bu testler ya önceden yapardık kaset test çıkardı şimdi kimyasal gebeliklerde çoğalınca insan şaşıp kalıyor
mucizemom8 Hilalasaff ya işte benim pihtilaşmam olmazsa bu kadar erken asla test yapmazdım beş gün gecikmeyi net beklerdim ay keşke yapmasaydım ya valla adet de üç gün gecikti iyice şaşırdım
DuruDefne_mommy mucizemom8 bence bu sefer var bizi etkilemeyi unutma kuruyunca daha da netleşir bak görürsün
Hilalasaff mucizemom8 yok kız yapınca da değişen bişey olmuyor ki içini ferah tut Allahın izniyle hamilesin inşallah
mucizemom8 GezenTavuk_2 yani inşallah canım ama kan yine negetif gelirse sıyırmama az kaldı hepsi mi bana denk gelir artık yalancı pozitif veren test🤦😅
Eda42_ mucizemom8 Artık gerçekten bu kadar da dalga olmaz inşallah şimdi daha koyu olmuş Allah’ım sevincini boşa çıkarmasın inşallah amin amin amin 🤲🏻🤲🏻🤰🏻
Eda42_ mucizemom8 Gerçekten artık baya belli silik bile değil bu çizgi bu kadar da yalancı olmaz umarım
mucizemom8 GezenTavuk_2 🤣😅 ben nerden atılim ki yok yani cidden böyle çok stres yaptım yarın da kan vericem negatifse kadın doğum gitcem 🤦
mucizemom8 Hilalasaff inşallah canım hayırlısı artık olmazsa gidicem kadın doğum testleri belki yalancı pozitif veriyor ama adetim neden gecikti onu bilmiyorum ve sol kasığım da ara ara ağrı giriyor batma oluyor ama yok regl olmadım hala 🤷
mucizemom8 Eda42_ valla yarın kan vericem artık canım eczanelerde ki bütün yalancı pozitif veren testleri toplamamisimdir umarım 😅🤦