mucizemom8 Ne kadar doğru bu bir hu vardı eczane de bütün testler yemin etti galiba benimle oyun oynuyor yarın kan vericem negatifse kan da napim ben şaştım iyice
DuruDefne_mommy mucizemom8 bu test bana defalarca yalancı pozitif verdi ama senin ki öyle değil kuruma çizgisine benzemiyor bence artık kan vermelisin
Nurellaaaaaaa1212 mucizemom8 kan negstif cıkma ihtimali yok bunda yavrum git bi özele adam gibi baksınlar kanda ya bırak acili falan
Hilalasaff mucizemom8 hep testte pozitif görüp kan verince hevesi kırılanlardanız inşallah bu sefer kanda değerin yüksek çıkar bende testlerde böyle bakalım artık bat günğ kan verecem bende
mucizemom8 DuruDefne_mommy yani üç gün önce verdim negatif yine yarın vericem o da negatif çıkarsa bilmiyorum artık bütün testler de var bı anormallik o zaman
mucizemom8 Nurellaaaaaaa1212 kuzum biz ilcedeyiz acil de baya uzak yani gidemedim oraya kadar yarın vericem ama artık neyse ne yoksa da kadın doğum gidicem
DuruDefne_mommy mucizemom8 negatif değildir umarım ya negatif çıksa bile bu markalardan alma bir daha moralini bozma internetten awox al kuruma çizgisi bile göstermiyor
melikedelibas @mucizemom8 durdukca dahada koyulascak gibi duruyor bence bu sefer var kuruma cizgisine hic benzemiyo bacim
mucizemom8 melikedelibas yani inşallah canım ama bilmiyorum hemen çıktı buda saniyesinde ana artık güvenim kalmadı valla gecikmenin de üçüncü günü bugün
mucizemom8 Hilalasaff inşallah canım valla belirsizlik kötü oluyor ya test pozitifse kan negatife çıkınca şaşıp kalıyoruz
Hilalasaff mucizemom8 aynen öyle her ay hamileymiş gibi psikolojiye sokuyor bizi bu testler ya önceden yapardık kaset test çıkardı şimdi kimyasal gebeliklerde çoğalınca insan şaşıp kalıyor
DuruDefne_mommy mucizemom8 bence bu sefer var bizi etkilemeyi unutma kuruyunca daha da netleşir bak görürsün