Nurellaaaaaaa1212 mucizemom8 diğer posta da yazdım kız dkdldldl gördğm gördüm net hamilesin sen ya netin neti
Nesrnn Kaset test olsun. Erken gebelik testi olsun bence en mantıklısı kan bu kadar test almanız yerıne kan vermeniz daha kafanız rahat eder umarım güzel haberler alırsınız
mucizemom8 Aysunnnarcn evet pozitif görünüyor kaç gün geçti adetin ya inşallah kanda da görürsün pozitifi 🙏
Aysunnnarcn Ben geçen ay rahim filmi çekildim ay başı gibiydi işte bu ay olmadım adet test yaptım yarında kan vericem inşallah pozitif olur
Dnzz2 Freely bende yalancı pozitif vermişti ama bukadar da net değildi kız inşallah vardır kan ver yarın 😍
mucizemom8 Dnzz2 valla yalancı pozitif veriyor canım bu kadar net hemi de normal kaset test negatif kan vermeye gerek yok artık bu marka da bu kadar yalancı pozitif veriyor 😁
Yaprakunallar adatuna bende frely pozitif çıktı predictor gölge ince ertesi sabah predictor negatif ne olduğunu bilmiyorum artık🤣
mucizemom8 Yaprakunallar yalancı pozitifdir bence benim bu kadar net yalancı pozitif kaset test negatif 🤷