mucizemom8 Kızlar var mı kullanan yarın sabah yapıcam bu iki markayı buldum nöbetçi eczane den🤦 acil dolu bekleyemedim 🤦
KLORAKHANIM mucizemom8 bitanesini yapsana kız Kaset testi sabah erken gebeligi simdi yap çok su tüketen birç degilsen zaten idrarın uzun kalır içerde
Sumisali_ mucizemom8 freely testte ben hiç yanılma görmedim. Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah.
mucizemom8 KLORAKHANIM ya bunlar da adı çıkmış markalar sanki bunlar vardı ama nöbetçi eczane de ne kadar doğru sonuç verir bilmiyorum
KLORAKHANIM mucizemom8 yani sen bilirsin ama adı çıktıysa sabahta aynı şimdi de 🫠 ben olsam erken gebeligi yapardım valla çatlardım yoksa
mucizemom8 Nurellaaaaaaa1212 canım acil ful dolu bekleyemedim iki doktor bakıyor ama yok sıranın sonu yok yoğun olmasaydı verecektim
Yaprakunallar adatuna bende frely pozitif çıktı predictor gölge ince ertesi sabah predictor negatif ne olduğunu bilmiyorum artık🤣
Nurellaaaaaaa1212 mucizemom8 diğer posta da yazdım kız dkdldldl gördğm gördüm net hamilesin sen ya netin neti