Merve_kucuk Meriveannesi ilk dozu 23, ikinci dozu da 27 haftalıkken oldum(yarın olacağım). Hafif kol ağrısı oluyor. 1. ve 2. doz arasında 1 ay oluyor.
2bebek-41 Meriveannesi Amin hepimiz inşallah ❤️ valla ilk çocuğum 5 yaşında çok hatırlamıyorum desem daha doğru olur 🤭
panikprenses Meriveannesi evet yani belki bunyeden bunyeye fark ediyordur ama ben 3-4 gun kolumun ustune yatamamistim
Meriveannesi Seymaaa05 ya ne bilim canm yorumlar ürkütüyor😌 ister istemez işte aman güçlüyüz dayanırız diyim gaza gelelim 😅😅
smnrctnn0 Meriveannesi normalde izlem için geçen hafta gittim aşı olacaktım ama grip olduğum için yapmadı :(
smnrctnn0 Meriveannesi benim ki ağır bir gripti aşıyla daha da ağırlaşırsın diye yapmadılar iyileşince yapalım dediler 🫠
Zeynoaley Meriveannesi ben covid olmuş gibi oldum ya ateşim çıktı kaslarım kemiklerim ağrıdı boğazım ağrıdı burnumun içine kadar ağrı hissettim en son bel ve kasık ağrısından yatamaz oldum bacaklarımın da üstüne duramadım acile gittim serum falan taktılar o iyi geldi
cerengeredeli Meriveannesi doktorum tetanoz+ difteri+ bogmacanin olduğu bir aşı önermişti onu sordum hemşireye doktorunuzla bir konuşun ona göre yapalım dedi
elmacini Meriveannesi ilk gebelikte 2 doz olmuştum aradan 5 yıl geçmemiş olmana gerek yok dedi kadın doğumcu
Aysegul3454 Meriveannesi benim ilk gebeliğim, 20. Ve 24. Haftada yaptırdım. Yapılırken pek acımıyor, sonradan kolda biraz ağrı yapıyor tetanoz aşısı
cerengeredeli Meriveannesi recetelendirip mi alınacak hangisini yaptırmam daha iyi olur detaylı öğren dedi
Aysegul3454 Meriveannesi ateş olmadı, normalde de tetanoz aşısı kolda ağrı yapıyor biraz, aynı öyleydi. Hatta ikincisi ağrımadı da, vücut alışıyor bir yerden sonra 🤗 çok sıkıntı olursa kolunuza buz koyabilirsiniz