Seymaaa05 Meriveannesi İlkini yaparken biraz yanma oldu ağrısı sadece o gün oldu geçti ikincisi aşırı yaktı🤣🤣 gecen hafya oldum hala daha açıyor dusun 🥹
mervedmrcn Meriveannesi herkesin bünyesi farklı benim ilk dozda kolda ağrı ve halsizlik olmuştu 1 gün sürdü, ikinci dozda hiçbir şey olmadı kimisi ateşleniyor ama bende öyle aşırı bi yan etki göstermedi
BEYZAKUCUKDAG Meriveannesi 20. Ve 24. Haftalarimda 2 doz olacak şekilde yaptırdım ilki braaz kolumu zorladı ama ikincisi zorlamadi bünyeye göre değişiyor yan etkisi
Crnyldz Meriveannesi bende dün yaptım 28 haftamdayım bende hem kol ağrısı hemde ateş yaptı hastaneye gittim gece serum takınca doktor kendime geldim biraz ama hala kötüyüm bi ter basıyor. Bi ateşim çıkıyor
Emily1609 Meriveannesi 20. Haftada aradılar aşımı oldum.Hafif sızladı o kadar.2. Doz için bir ay sonra gel demişti.Şimdi 24. Haftadayım gideceğim bugünlerde.İlk gebeliğim bu arada Saat önemli değil dedi hemşire
Seymaaa05 Meriveannesi Ay yok ürk diye demedim bana birincisine de çok ağrı yapıyor demişlerdi olmadı mesela 😂😂 öyle düşün herkesin bünyesi farklı😘
Meriveannesi Seymaaa05 ya ne bilim canm yorumlar ürkütüyor😌 ister istemez işte aman güçlüyüz dayanırız diyim gaza gelelim 😅😅
panikprenses Meriveannesi ilk dozu 20.haftamda yaptirdik 2.doz 28 martta olucam maalesef aciyor ama 2.dozun o kadar acitmadigi soyleniyor bakalim 🤷🏼♀️
2bebek-41 İkinci gebeliğim tek doz olucam daha önce olduğum için doktorum 27..haftada. Sonra ol dedi haftaya olacağım