Mommywolf İlk oğlumdan kalan 2 fıtık ve bel ağrıları Çatlaklar. Lömbür lömbür bir sezaryen göbeği. Genel olarak sarkmış bir vücut 😒 İkinciyi bekliyorum bakalım sonrası ne olacak
Hilalyrdkl deletedmom43191 açılmam var mı acaba onu bile bilmiyorum . Nasıl olcak kafam da deli sorular var
deletedmom43191 Hilalyrdkl bende bilmiyorum canım daha doğum bile konuşmak istemiyorum biliyor musun ne vucut ne psikoloji asla iyi durumda değil doğum dediğimde bile böyle bir tuhaf oluyorum nasıl kendimi sakıncam gebelikten bilmiyorum
Ysmnpmk deletedmom43191 4.5 sene olsun diye tedaviler oldum dogurdum şimdide kendimi tamir ediyorum 🤣🤣🤣sezeryandan dolayı bel ağrısı kaldı doğumdan sonra bilek ağrısı yetmezmiş gibi sürekli dikiş yerinin yanması 🥲hani doğumda yenileniyoduk tamamen sallamaymis 😂🤣Annelik gerçekten zor ama bı o kadarda güzel rabbim evlatlarimiza can sağlığı versin inşallah 🤲😊
YavruKurtveAnnesi deletedmom43191 evet sezaryan doğum, bu doğumda üstüne gelince iyice halim harap olmasa u
3bebeannesi_ deletedmom43191 3.hamileliğmi sezeryan oldum. Bel ağrısı sırt ağrısı birde ara sıra karnımın içi ağrıyor. Doğum yapalı 5 ay olacak.