Parinas deletedmom43191 çatlak var karnında üst bacağımda ve diz arkasında. Bi de göbeğim ne kadar giderse gitsin bollaşmış duruyor. normalde zayıfım doğumdan sonra dümdüz oluyor karnım öyle olunca da bi lömbür lömbürlük kalıyor 😀
Hilalyrdkl deletedmom43191 kendinizi ıkınırken sıktınız içinde ağrı kalmış olabilir . Belli bir süre sonra geçer inşallah .
YavruKurtveAnnesi deletedmom43191 evet sezaryan doğum, bu doğumda üstüne gelince iyice halim harap olmasa u
Hilalyrdkl deletedmom43191 siz yeni doğum yapmıştınız sanki öyle hatırlıyorum daha zamanı vardır Allah beterinden korusun . Yarında bende sıra sanırım suni verecekler çok stresliyim 😬
Mrvsmt2502 deletedmom43191 genelde kız bebekten sonra bel ağrısı kalıyor deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum ama benimde ilk kızımdan kalma bel ağrım var fıtık oluşmuş anneminde var
deletedmom43191 Hilalyrdkl evet 14 gün oldu 😍 amin inşallah hadi bakalım nefesine kuvvet hiç korkma suniden 😊 sancı geldikçe comel ve ıkın böylece hızlı ilerler acilman
Hilalyrdkl deletedmom43191 açılmam var mı acaba onu bile bilmiyorum . Nasıl olcak kafam da deli sorular var