Demetsltv 4+5 olduk öğrendiğimde 3 haftalikti yavrum heyecanla Ekimi bekliyoruz. Varmı bizim gibi taze anne adayları 😂😍😍🤰
AlyaSu Demetsltv hamileliğimi ilk öğrendiğim gün geldi aklıma benimde öğrendiğimde 4 haftalıktı şu an 24 haftalık oldu zaman çabuk geçiyor canım inşallah sağ salim kucağına alırsın evladını 😊
uzayonuk Demetsltv bende 2 haftadır ögrendm 5 hafta6 gün çok heycanlıyım çok yiyorum kilo bile aldım kendimi tutamıyorum şu dönemde
hamis123 Demetsltv bende yeniyim 5 haftalığız ilk hamileliğim rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşAllah.
Demetsltv uzayonuk bende daha hic belirti yok 42.700 ile hamile kaldim bakalim sonuna kadar ne kadar kilo alicam😂 saglikla kucagina alirsin insallah canim
Essenn uzayonuk yaaa benim şu bir kaç gündür iştahım kesildi canım hiç bir şey istemiyorum enerjim Yok Halsizim kolumu kaldıramıyorum aranızda böyle olan var mı yaaa 😞😁
Hnfvndk Demetsltv yaşasın tek zayf ben degılmışım. D bnimde 41 küsürdü zten 42yı hıc gecemedim 🙄 1 ayda 4-5 kılo aldm mutluyum 😍😁😁😁
Demetsltv uzayonuk Bebege yarasin insallah yediklerin dogum sonrasi verirsin kilolari azmin sayesinde
Ozge1629 Bende gecen hafta ogrendım 5bucuk haftalıgız 😍kese gorundu bıde klp atısını duydaydık rahatlıycam sızler duydunuzmu kızlar
Essenn Ozge1629 yarın nasipse 🙏🏼 6+3 olmuş oluyorum yani ama aile hekimim 8 9 haftalığa kadar duyulmayabiliyor da dedi
Reparista Ozge1629 canım merhaba hayırlı olsun keseyine zaman gördünüz hangi gaftaya tekanül ediyo birde gördüğün zaman beta kaçtı
Essenn Demetsltv bende 6+2 yarın sabah doktor randevüm var kalp atışı için çağırdı inşallah duyarız 🥰🙏🏼
Ozge1629 Demetsltv ben salı ggtm 5bck haftalıksın dedı 3 hafta sonra gel dedı nezman duyulacagı bellı olmuyor canm 10.haftada bıle duyanı duydm ☺️
Ozge1629 Essenn ben de gectıgımız salı ggtm besbucuk haftalıksın dedı 3 hafta sonra cagırdı kalp atısını dınlemek ıcn bazen gec duyulabılıyor dıye sanırm gec cagırdı gıt gel yaptrmamak ıcn yada kafaya takmayalm dıye vs ☺️
Ozge1629 Nurpamuk ınsalllah yarın duymazsanızdq endıseye kapılmaym benm kese besbucuk haftalıkken goruldu